2015-04-16 12:44:14
Φωτογραφία για Πάτρα: «Χαμένοι στον Παράδεισο» στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων με ελεύθερη είσοδο!
Το Lost in Paradise σε κείμενα των Falk Richter και Sarah Kane. είναι μια φορητή παράσταση που ταξιδεύει σε λύκεια και κέντρα απεξάρτησης για να συναντηθεί με νέες και νέους που αναζητούν τον παράδεισο.

Μία κινητή θεατρική μονάδα με πατρινούς ηθοποιούς, επισκέπτεται τα σχολεία και παρουσιάζει την παράσταση στο χώρο του σχολείου.

Έτσι το θέατρο δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές που δυσκολεύονται να επισκεφτούν το θέατρο, να παρακολουθήσουν μια παράσταση στο χώρο τους.

Αυτή τη φορά το Lost in Paradise σταματά για λίγο, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων για δύο παραστάσεις την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο!

Το έργο:

Από πού μπαίνουν στον Παράδεισο; Σ' έναν αχαρτογράφητο κόσμο, έναν κόσμο σε κρίση, η επιθυμία για αποδοχή, αγάπη, ευχαρίστηση συναντά διαρκώς εμπόδια και μοιάζει ανικανοποίητη. Καθένας σκάβει το δικό του λαγούμι αναζητώντας το φως, τη ζωή, τον Άλλο, τον παράδεισο
. Η αποξένωση από τους άλλους και τον εαυτό απογοητεύει, απελπίζει, εκτροχιάζει. Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι δε θα σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται και να πασχίζουν για μια θέση στον παράδεισο. Κάποιοι, καμιά φορά, χάνουν τον προσανατολισμό και ξεγελιούνται σε τεχνητούς παραδείσους. Άλλοι βυθίζονται στο απαιτητικό αλλά αβάσταχτα μοναχικό εγώ τους. ..

Μια νεαρή γυναίκα κι ένας μεγαλύτερος άντρας συναντιούνται σ' ένα παγκάκι που θα μπορούσε να βρίσκεται σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου. Οι επιθυμίες τους μοιάζουν αρχικά να συγκρούονται , αλλά μήπως και οι δύο αναζητούν το ίδιο; Ίσως και να το έχουν βρει κι απλά τριγυρίζουν ακόμα χαμένοι αναζητώντας ένα σημείο αναφοράς, ψάχνοντας το πολυπόθητο “μαζί”, έναν κάποιο παράδεισο.

Συντελεστές:

Δραματουργική Επεξεργασία: Θοδωρής Αμπαζής

Σκηνοθεσία: Διονύσης Βούλτσος

Παίζουν: Διονύσης Βούλτσος, Ελένη Καλατζοπούλου

Ινφο: 17 &18 Απριλίου στις 21:30.

Πληροφορίες-Κρατήσεις θέσεων στο ταμείο του θεάτρου Απόλλων-τηλ.2610273613.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ