2015-04-16 14:17:04
Φωτογραφία για Φωτιές ανάβει ο Πανούσης: Μισθωμένοι μπαχαλάκηδες κάνουν επεισόδια και επιθέσεις!
Για "μισθωμένους μπαχαλάκηδες", για τις "μαφίες των Εξαρχείων", αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, τονίζοντας ότι δεν είναι ο Τζον Γουέιν, αλλά ένας καθηγητής πανεπιστημίου.

Μιλώντας, σύμφωνα με το iefimerida.gr, στο Vima fm ο κύριος Πανούσης προκάλεσε έκπληξη λέγοντας πως υπάρχουν μισθωμένοι μπαχαλάκηδες επικαλούμενος πληροφορίες και στοιχεία της αστυνομίας. «Δεν είναι όλοι οργισμένοι νέοι» είπε και απόρησε που είναι οι γονείς των 16χρονων που συμμετέχουν στις καταλήψεις. Ο υπουργός αναφέρθηκε επίσης σε μαφίες των Εξαρχείων.

Πρόσθεσε πως έχει συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό για τα θέματα φύλαξης και παρέμβασης της αστυνομίας και αρκέστηκε να πει πως ο Αλέξης Τσίπρας συμφωνεί μαζί του και πως έχουν καταλήξει σε κάποια μέτρα. Επέμεινε πως πρέπει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να είναι ανεξάρτητο.

Αναφερόμενος στη φράση «πίσω από την κουκούλα υπάρχει ένας άνθρωπος» πρόσθεσε πως «και πίσω από το κράνος του αστυνομικού υπάρχει ένας άνθρωπος». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ