2015-04-16 23:54:10
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ... ΓΑΛΛΙΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ;
Τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει για το μέλλον του Μίτσελ, από τη στιγμή που αποχώρησε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, είναι πάρα πολλά Ένα ακόμα φέρνει στο φως της δημοσιότητας επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες το "sportdog.gr"...

Ο Μίτσελ προτιμάει, μετά τα όσα πέτυχε στον Ολυμπιακό, κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ, να αναλάβει μια ομάδα που να κάνει πρωταθλητισμό και να έχει πλάνο να διακριθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφού δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί κάποια στιγμή να κάνει το... βήμα παραπάνω και να κάτσει στον πάγκο κάποιας κορυφαίας ομάδας της πατρίδας του, κατά προτίμηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αποκαλύπτει λοιπόν η στήλη "SportDog Penalty", αυτή τη στιγμή ο Ισπανός τεχνικός είναι βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Μαρσέιγ!

Ο Αργεντίνος τεχνικός δείχνει να χάνει τη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου στο Σαμπιονά και στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήσει. Ο Μίτσελ βρίσκεται, λοιπόν σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους διαδόχους της γαλλικής ομάδας, ενώ ο βασικός του ..."αντίπαλος" είναι ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ