2015-04-18 11:14:12
Φωτογραφία για «ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...»
Στην πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά και στους έμπειρους παίκτες που διαθέτει, απέδωσε ο Μπόστιαν Νάχμπαρ την ήττα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός έβγαζε τρομερή ενέργεια στο παρκέ και σε συνδυασμό με την αστοχία στην επίθεση, η Μπαρτσελόνα γνώρισε δίκαια την ήττα σύμφωνα με τον Μπόστιαν Νάχμπαρ.

«Δεν κοιτάμε τη διαφορά. Είμαστε στο 1-1. Προφανώς έχουν παίκτες που έχουν πάρει πολλά παιχνίδια και ξέρουν πώς να ανταποκριθούν σε τέτοιες καταστάσεις, όταν δηλαδή είναι πίσω στη σειρά. Επανήλθαν δυνατοί και σίγουρα με περισσότερη ενέργεια από το πρώτο ματς. Και αυτός μας κόστισε ένα παιχνίδι. Πιστεύω πως δεν μπήκαμε στο πνεύμα του σκοραρίσματος και αυτό φαίνεται από τους μόλις 25 πόντους του πρώτου ημιχρόνου. Η άμυνά τους ήταν καλή και εμείς δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Έκαναν κάποιες αμυντικές προσαρμογές. Αλλά, αυτά γίνονται σε μεγάλες σειρές παιχνιδιών. Οι ομάδες προσαρμόζονται και έχουν ένα διαφορετικό πλάνο. Τώρα, εξαρτάται από εμάς να πάμε στον Πειραιά και να αλλάξουμε την κατάσταση, παίρνοντας τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι», δήλωσε ο Μπόστιαν Νάχμπαρ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ