2015-04-18 18:20:08
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ Kivotos Cup Η ΣΧΟΛΗ ΡΕΝΤΗ!
Τα "Αστεράκια" της Κεντρικής Σχολής μας κέρδισαν με 8-3 τον Απόλλων Σμύρνης στον τελικό!

ην κορυφή του "Kivotos Cup" που "φιλοξενήθηκε" από την Τρίτη έως και την Παρασκευή στο Χαλάνδρι κατέκτησαν τα "Αστεράκια" της Σχολής του Ολυμπιακού Ρέντη. Τα παιδιά της Κεντρικής Σχολής του Ολυμπιακού που είναι γεννημένα το 2008 και το 2009 έδειξαν με τις εμφανίσεις τους ότι μαθαίνουν ... γρήγορα και τιμώντας με την παρουσία τους τον σύλλογο μας.

Οι παίκτες του Χρήστου Σολωμού δίδαξαν ήθος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στον τελικό του τουρνουά κέρδισαν με 8-3 τον Απόλλων Σμύρνης και το πρώτο πράγμα που έκαναν μετά από το σφύριγμα της λήξης ήταν να συγχαρούν τους "αντιπάλους" τους αλλά και να δώσουν τα χέρια στον προπονητή της ομάδας της Αθήνας!

Η Σχολή Ρέντη συμμετείχε στο τουρνουά με δυο ομάδες με παιδιά της ίδιας ηλικίας. Η μια ομάδα έφτασε στην κορυφή κερδίζοντας εκτός από τον Απόλλων Σμύρνης (8-3), την ομάδα του Παπάγου (9-5), την Κηφισιά (9-7) ενώ ηττήθηκε με 5-3 από τον Κένταυρο. Η άλλη ομάδα κατέλαβε την 4η θέση και στην πορεία της κέρδισε με 9-7 την Τριγλία Ραφήνας, ηττήθηκε με 5-4 από τον Παράδεισο Αμαρουσίου και με 7-4 από την ΑΕΚ ενώ παραχώρησε ισοπαλία (6-6) στο Μαρούσι.


Ο προπονητής Χρήστος Σολωμός μετά από την ολοκλήρωση των αγώνων τόνισε: "Μπράβο στα παιδιά για τις εμφανίσεις τους. Δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν πολλά. Είναι στην αρχή της καριέρας τους και εμείς ως προπονητές της Κεντρικής Σχολής του Ολυμπιακού καλούμαστε να βάλουμε τις βάσεις της ποδοσφαιρικής ζωής τους. Σ' αυτή την ηλικία το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν πολλά σπουδαία πράγματα".

Το ρόστερ της ομάδας μας: Πίνης, Μιχαλακέλης, Πατρώνης, Νίτο, Μουρελάτος, Παπασωτηρίου, Σκάρκος, Καραμπετιάν, Τζανής, Παππάς, Καραγιάννης, Λαμπρόπουλος, Ζουριδάκης, Μπαμπάς, Χριστόπουλος, Μιχαηλίδης.

Απονομές μεταλλίων σε ομάδες όλων των ηλικιών έκανε ο Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος και η Υπεύθυνη της Σχολής Ρέντη κα Νίκη Μαρίτσα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ