2015-04-18 18:40:29
Φωτογραφία για Σόδομα και γόμορα στην Πάτρα: Πήραν πτυχίο και το γλέντησαν κάπως...αλλιώς!
Τρεις φοιτήτριες χάρηκαν τόσο που κατάφεραν και πήραν το πτυχίο τους που το γλέντησαν και με το παραπάνω Πήραν το πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Πατρών και το γλέντησαν με την ψυχή τους τα κορίτσια! Ο λόγος για τρεις νεαρές δεσποινίδες που ζούσαν τα τελευταία έξι περίπου χρόνια στην Πάτρα και κατάφεραν και πήραν το πτυχίο τους μετά από κόπο και διάβασμα.

Το μέλλον άλλωστε τους ανήκει αφού η σχολή που τελείωσαν τους δίνει λαμπρές προδιαγραφές για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα. Είπαν λοιπόν αφού το πήραν το πτυχίο να το γλεντήσουν κανόνισαν να πάνε για ένα ποτό σε μπαράκι στο κέντρο της Πάτρας.

Το ποτάκι όμως έτσι όπως κύλησε η βραδιά ήταν απλά και μόνη η αρχή. Οι δύο από τις τρεις κοπέλες που πήγανε παρέα (η επόμενη ήρθε μετά) στο μπαράκι φαίνεται ότι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την χαρά τους.

Αφού τα είπαν και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους με την σερβιτόρα να κερνάει το ένα μετά το άλλο τα σφηνάκια (σπούδαζε και αυτή στην σχολή τους), ξαφνικά και ενώ η ατμόσφαιρα ήταν χαρούμενη και ανέμελη η μία από τις δύο κοπέλες ξεκίνησε να χαϊδεύει στο λαιμό την άλλη.


Η κοπέλα έδειχνε μάλιστα να δέχεται τα χάδια της φίλης της και από κάποια φάση και μετά ξεκίνησε να ανταποδίδει και αυτή, με την σερβιτόρα από την πλευρά της να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της, νομίζοντας ότι είχε πιεί παραπάνω.

Μετά από λίγο έφτασε και η φιλενάδα τους η οποία δεν άργησε να μπει στο κλίμα της παρέας. Φιλιά, αγκαλιές, συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία και δως του σφηνάκια, έως που σε κάποια φάση ξεκίνησε και αυτή να χαϊδεύει την μία από τις δύο κοπέλες που είχαν πάρει μαζί της το πτυχίο.

Στη συνέχεια ξεκίνησε και με την άλλη έως που εντέλει τα χαδάκια, οι αγκαλίτσες και τα γελάκια ανάμεσα στις τρεις φιλενάδες έπεφταν «βροχή» με την σερβιτόρα να συνεχίζει να σερβίρει σφηνάκια.

Εντέλει οι τρεις φιλενάδες έφυγαν μαζί αγκαλίτσα από το μαγαζί. Από ότι έλεγε η σερβιτόρα στους συναδέλφους της που είχαν χαζέψει με την διαχυτικότητα των τριών πτυχιούχων τα κορίτσια πέρασαν αρκετά καλά στη συνέχεια της βραδιά τους.

Και όταν λέμε καλά, πολύ καλά! Όσο για την σερβιτόρα δεν την πήραν μαζί τους. Αυτή χρωστάει ακόμα μαθήματα… Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ