2015-04-19 18:43:44
Φωτογραφία για Μυστικός γάμος στην ελληνική showbiz - Ποιος πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης παντρεύτηκε χθες; [photos]
Βρίσκεται στα μουσικά δρώμενα της χώρας εδώ και πέντε δεκαετίες -από το 1963, όταν έγραψε... τη μουσική για τα «Κόκκινα φανάρια». 

Στο διάστημα όλης αυτής της πορείας, ο Σταύρος Ξαρχάκος, κατάφερε να παραμείνει αφοσιωμένος στο έργο του, κρατώντας την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ετσι ακριβώς έκανε και τον γάμο του, χωρίς να το ξέρει κανείς -πέρα από τους απολύτως απαραίτητους- και πριν το αντιληφθούν παπαράτσι και τηλεοπτικά συνεργεία.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος παντρεύτηκε το Σάββατο το βράδυ στη Βάρκιζα την εδώ και τρία χρόνια αγαπημένη του, ερμηνεύτρια και ηθοποιό Ηρώ Σαΐα. Ο γάμος έγινε στο μικρό και κομψά στολισμένο εκκλησάκι του Island (από όπου ο ιδιοκτήτης Χρύσανθος Πανάς ανάρτησε φωτογραφία στο Instagram) με κουμπάρα την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Λίγο αργότερα, η επιβεβαίωση του μυστηρίου, ήρθε από μια φωτογραφία που δημοσιοποίησε η Χριστίνα Πολίτη στην ιστοσελίδα της, Cosmopoliti.


Η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού είχε γίνει το 2008, όμως το ειδύλλιο άρχισε να φουντώνει μετά την πρώτη συνεργασία τους το 2011 σε αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, στη μουσική σκηνή του Gazarte. Η συνεργασία συνεχίστηκε και στην επόμενη παράσταση του μουσικοσυνθέτη «Αμάν Αμήν» το 2012, κι από εκεί συνέχισαν την κοινή μουσική διαδρομή τους στα αφιερώματα στην Μελίνα Μερκούρη και στον Βασίλη Τσιτσάνη.

Η Ηρώ Σαΐα, η οποία έχει σπουδάσει και υποκριτική, ξεκίνησε από τη Σπείρα Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη. Η σχέση του ζευγαριού ήταν γνωστή στον κύκλο τους, όμως και είχαν καταφέρει να την κρατήσουν μακριά από τα πρωτοσέλιδα...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ