2015-04-20 09:19:06
Φωτογραφία για Διαβάστε: Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ κάτω από την μπόχα των σκουπιδιών του Πύργου Ηλείας!
Μια ομάδα τοπικών και υπηρεσιακών παραγόντων, ευυπόληπτων προσώπων υπεράνω υποψίας , εργολάβων, και κάθε λογής κομματόσκυλων που υπηρέτησαν τα προηγούμενα χρόνια με το αζημίωτο σε θέσεις κλειδιά στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , βρίσκονται πίσω από την ζοφερή εικόνα και το αδιέξοδο των απορριμμάτων που σκεπάζουν σήμερα την πόλη του Πύργου Ηλείας .

Είναι αυτοί που όταν η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» , το περιοδικό HOT DOC και ο ραδιοφωνικός σταθμός Ionion fm, αποκάλυψαν με στοιχεία πριν από μερικά χρόνια το βρόμικο παιχνίδι που παιζόταν στο όνομα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ηλεία , όχι μόνο «έθαψαν» την είδηση και έκαναν τα πάντα για να μη μάθουν οι πολίτες την αλήθεια , αλλά χρησιμοποιώντας κακοπληρωμένους «τελάληδες» , αρχικά σπεκουλάρισαν την δημοσιογραφική έρευνα και τις αποκαλύψεις , κάνοντας λόγο για ανακρίβειες και υπερβολές.

Και μετά άρχισαν τις απειλές και τις προσπάθειες λογοκρισίας και φίμωσης των δημοσιογράφων που ανέδειξαν το θέμα .


Κάποιοι από αυτούς μάλιστα , ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας έφτασαν στο σημείο να αμφισβητούν και να χλευάζουν δημόσια τα ογκωδέστατα πορίσματα του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την δικαστική έρευνα που αναδείκνυαν σε όλες τους τις διαστάσεις την διαπλοκή και την σαπίλα .

Μέσα στον ογκώδη φάκελο της δικογραφίας Καράμπελα , και στους άλλους φακέλους των παράπλευρων δικογραφιών που σχημάτισαν παρά τις πιέσεις ,τους εκφοβισμούς και τις έμμεσες η άμεσες απειλές που δέχθηκαν οι δικαστικές Αρχές , βρίσκονται αναλυτικά όλες εκείνες οι αιτίες και τα πρόσωπα , που οδήγησαν την πόλη του Πύργου στην σημερινή κατάσταση.

Χορός εκατομμυρίων ευρώ και απ ευθείας αναθέσεις για εικονικές μεταφορές απορριμμάτων σε ανύπαρκους προορισμούς ...Εταιρείες φαντάσματα , πλαστά και εικονικά τιμολόγια . Μαφιόζικες τακτικές εξαφάνισης στοιχείων , διασυνδέσεις με εκδοτικά κατεστημένα και υψηλές γνωριμίες με πολιτικά πρόσωπα, συνθέτουν το πάζλ της εικόνας των αιτιών που μετέτρεψαν την πόλη του Πύργου σε μια απέραντη χωματερή.

Στοιχεία φωτιά που τελευταία τράβηξαν την προσοχή του υπουργού καταπολέμησης της διαφθοράς Π. Νικολούδη . Όλα αυτά βρίσκονται σήμερα στα χέρια του δημάρχου του Πύργου και των συνεργατών του καθώς η δημοτική Αρχή έχει δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής .

Γνωρίζει λοιπόν ο ίδιος και οι συνεργάτες του , τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στις βρόμικες υποθέσεις του παρελθόντος με τα σκουπίδια , ορισμένα εκ των οποίων κάνουν σήμερα τον ανήξερο, ενώ άλλα με υποκριτικό τρόπο δηλώνουν δημόσια προβληματισμένα...

Γιατί άραγε σήμερα δεν λένε την αλήθεια στους πολίτες για όλους αυτούς που οδήγησαν την πόλη σε αυτή την κατάσταση ;

Τι φοβάται ο κ. Λιατσής ; Ποιους θέλει να καλύψει και γιατί ;

Μήπως θα πρέπει να πεθάνει κάποιος πολίτης του Πύργου από τον τύφο προκειμένου να μάθει η τοπική κοινωνία για τις εγκληματικές ευθύνες εκείνων που πλούτισαν από την βρόμικη Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ