2015-04-21 09:45:42
Φωτογραφία για ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
«Δεν είναι καλό πράγμα να φέρνεις Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου έστω και για έκτακτα μέτρα», σχολίασε ο Δημήτρης Στρατούλης για την κίνηση της κυβέρνησης να δεσμεύσει τα αποθεματικά των φορέων του Δημοσίου και των ΟΤΑ με ΠΝΠ. 

Ο αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι η απόφαση αυτή «δεν είναι πολύ δραματική», καθώς αφορά διαθέσιμα και όχι τρέχουσες ανάγκες των φορέων.

Κληθείς να σχολιάσει το ότι η κυβέρνηση που κατέκρινε τις ΠΝΠ ως αντιπολίτευση τις έχει χρησιμοποιήσει δύο φορές μέσα σε 90 μέρες, είπε ότι το γεγονός «δεν στιγματίζει αυτή η ΠΝΠ γιατί δεν αφορά μειώσεις μισθών και συντάξεων».

 «Η ΠΝΠ πρέπει να γίνεται με φειδώ και χωρίς να θίγει δικαιώματα του λαού και μπροστά στη μάχη που δίνουμε για να κρατήσουμε τη χώρα όρθια ενώ αυτοί θέλουν η χώρα να χρεοκοπήσει και να υπογράψει νέο μνημόνιο υπάρχουν πράξεις πατριωτισμού που πρέπει να τις βλέπεις», συμπλήρωσε.

Ο κ. Στρατούλης τάχθηκε κατά του ενδεχομένου διεξαγωγής εκλογών ή δημοψηφίσματος, αφού όπως είπε, «έχουμε λαϊκή εντολή». Τέλος, αποκάλυψε ότι οι εταίροι ζητούν μείωση του ΕΚΑΣ, αλλά και μείωση του αριθμού των δικαιούχων, τονίζοντας ότι τίποτα από τα δύο δεν πρόκειται να συμβεί, ενώ πρόσθεσε ότι στο δεύτερο εξάμηνο του έτους θα υπάρξει λύση για τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ κάτω των 65 ετών.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ