2015-04-22 00:24:16
Φωτογραφία για Κίνημα δεν παραιτούμαι από τους διοικητές των νοσοκομείων...
Είναι σχεδόν φαιδρή η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο 3μηνο με τους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων καθώς έχουν κάνει μέτωπο "δεν παραιτούμαι" (κατά το "δεν πληρώνω") την ώρα που ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τους έχει δώσει χρονικό περιθώριο μέχρι τις 30 Απριλίου... Κι ενώ σε γενικές γραμμές έχουν δίκιο που όπως όλοι οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δικαιώματά τους, αν λάβει κάποιος υπόψη ότι οι θέσεις τους είναι παραδοσιακά "πολιτικές", αλλάζει γνώμη για την στάση τους.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Όταν λήξουν οι θητείες τους, θα φύγουν. Αλλά ούτε μια μέρα πριν δεν θέλουν να αφήσουν τα πόστα τους οι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων (εξαιρουμένων ελάχιστων που παραιτήθηκαν) εκτός κι αν τους απολύσουν παίρνονατς και αποζημίωση.

Πρόκειται για διορισμένους από ηγεσία του ΥΥΚΑ προσκείμενη στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οι οποίοι νοούν να ολοκληρώσουν το έργο τους και να μην φύγουν μόνο και μόνο επειδή ο νέος υπουργός Υγείας επιθυμεί να τους αντικαταστήσει με "δικούς" του Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναζητά νομοθετική ρύθμιση που να προβλέπει την απομάκρυνσή τους χωρίς να λάβουν την δέουσα αποζημίωση. Αλλά με τα νοσοκομεία να στερούνται προϋπολογισμών και να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς υλικά και φάρμακα, η αναστάτωση που προκαλεί και αυτό το πρόβλημα, επιδεονώνει το κλίμα.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ