2015-04-22 13:47:00
Φωτογραφία για Διαψεύδει με ανακοίνωση τον χωρισμό του από την Άντα ο Γιώργος Παπανδρέου
Ο κ. Παπανδρέου δημοσιοποίησε πριν λίγο επίσημη ανακοίνωση για το θέμα στην οποία αναφέρεται:

«Σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Γιώργου Α. Παπανδρέου, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και την αλήθεια.

Όλα έχουν και ένα όριο».

11.48 Την κατηγορηματική διάψευση απο τον Γιώργο Παπανδρέου, η οποία - όπως αναφέρει το protothema.gr- αναμένεται να πάρει και επίσημο χαρακτήρα με την έκδοση ανακοίνωσης εντός της ημέρας, προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που έκανε λόγο για χωρισμό απο τη σύζυγό του Άντα Παπανδρέου.

Η εφημερίδα αναφερόταν σε φήμες, έγραφε ότι οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση και πως το πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι είχε αποφασίσει να μείνει μαζί τυπικά.

Και συνέχιζε η Espresso:

«Η Άντα Παπανδρέου αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα 26 χρόνια γάμου, να κλείσει οριστικά πίσω της την πόρτα της πολυτελούς μεζονέτας στο Καστρί και να μετακομίσει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ξεκινώντας έτσι τη νέα της ζωή!». Η εφημερίδα έγραφε ακόμα πως πολλές συγκρούσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είχαν πυροδοτηθεί εξαιτίας της Μαργαρίτας Παπανδρέου.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πεθερά και νύφη δεν είχαν ποτέ τις καλύτερες των σχέσεων με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου να... τεστάρει συνεχώς την ανικανότητα της Άντας να φέρει το «βαρύ επίθετο» του συζύγου της.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες περί οικονομικών προβλημάτων αφότου η Μαργαρίτα επέλεξε να κλείσει τη «στρόφιγγα» της οικονομικής στήριξης του γιου της, υποστηρίζει η «Espresso».

Επίσης, λέγεται ότι οι τελευταίες πολιτικές επιλογές του πρώην πρωθυπουργού έφεραν τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι.

Το ζεύγος Γιώργου - Άντας παντρεύτηκε στο Καλέντζι το 1989 και απέκτησε μία κόρη, τη Μαργαρίτα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ