2015-04-23 09:00:13
Φωτογραφία για Απ. Κατσιφάρας: Η Κυβέρνηση τινάζει στον αέρα το σχεδιασμό της Περιφέρειας
Στις δυσμενείς επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που θα έχει η δέσμευση των διαθεσίμων από την Κυβέρνηση, αναφέρθηκε στην ομιλία του κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

"Πρέπει να δουμε σήμερα πως θα διαφυλάξουμε το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για το Περιφερειακό Συμβουλιο και έτσι να είναι και η απόφασή μας, ιστορική για την ίδια την πατρίδα", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσιφάρας.

Μάλιστα ο κ. Κατσιφάρας, θέλοντας να επισημάνει την κρισιμότητα και την σοβαρότητα της κατάσταση, τόνισε πως η κίνηση της Κυβέρνησης «τινάζει» στον αέρα,  τον επιχειρησιακό και αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Κατέστησε μάλιστα σαφές ο κ. Κατσιφάρας πως είναι αντίθετος στις προθέσεις της Κυβέρνησης.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.youtube.com/watch?v=dTDFIMLnpic&feature=youtu.be

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ "Αντισταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας"

Κώστα Γαβριηλίδη, ο οποίος τόνισε: "Και εμείς δεν συμφωνούμε με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου ως εργαλείο". Ο κ. Γαβριηλίδης φαίνεται να διαφοροποιείται από τη γραμμή της Κυβέρνησης, στην οποία πρόσκεινται, ενώ νωρίτερα τα αίματα άναψαν μεταξύ Ανδρέα Κατσανιώτη και Κώστα Γαβριηλίδη για το ποιος έχει ψηφίσει το νόμο για τα διαθέσιμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ