2015-04-23 20:42:58
Φωτογραφία για Τέρενς Κουίκ: Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Αθλητισμού
Ο Υφυπουργός Επικρατείας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Παύλου Παπαδημητρίου, έκανε την εξής δήλωση:

«Είναι προφανές, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά και εγώ προσωπικά που ξεκίνησα την καριέρα μου από το αθλητικό ρεπορτάζ, θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για την πάταξη της βίας στα γήπεδα, όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά και την κάθαρση όλων εκείνων των σπορ, από τις όποιες «παράγκες», εγκληματικές συμμορίες και στοιχηματικές δράσεις. Και μάλιστα για το Στοίχημα, ο Τομεάρχης μας Παύλος Χαϊκάλης, έχει να καταθέσει στη Βουλή μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Αλλά, επειδή με ρωτάτε, είναι επίσης προφανές, ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό το Grexit είτε για την Εθνική Ελλάδος είτε για τις Συλλογικές ποδοσφαιρικές ομάδες μας.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί δεν υπολογίζετε τις απώλειες εσόδων για τα κρατικά Ταμεία;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εν πρώτοις οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε να τηρούνται όλοι οι νόμοι που αφορούν φορολογικές ενημερότητες των ΠΑΕ, έλεγχος των μετεγγραφών όπου το ΣΔΟΕ σίγουρα έχει πολύ δουλειά να κάνει Και για να απαντήσω στο ερώτημά σας:

Πέρα από το χάος που θα δημιουργηθεί με την αυτόματη λύση των συμβολαίων των ξένων ποδοσφαιριστών, θα υπάρξει απώλεια θέσεων εργασίας, όπως και ανυπολόγιστη απώλεια φορολογικών εσόδων από την ποδοσφαιρική «βιομηχανία».

Ασφαλώς και θέλουμε να ξαναδούμε την ελληνική οικογένεια στα γήπεδα. Ασφαλώς και δεν θέλω να ακούω υβριστικά συνθήματα για μανάδες. Ασφαλώς και δεν θέλω να βλέπω χούλιγκαν να μπαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους. Ασφαλώς και θέλω να βλέπω έντιμες νίκες. Ασφαλώς και δεν μου αρέσει να βλέπω εμπρηστικούς τίτλους στα πρωτοσέλιδα οπαδικών εφημερίδων, κάτι που ήταν αδιανόητο στις εποχές μου είτε στο «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» είτε στην «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ» του Θόδωρου Νικολαΐδη και του αείμνηστου Θανάση Σέμπου.

Αλλά το να γίνουν όλα αυτά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναληφθούν τέτοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες είναι «φως φανάρι» - με τα διεθνή ισχύοντα, λόγω UEFA και FIFA - ότι θα προκαλέσουν μεγαλύτερο κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προτείνω, σε σχέση με την UEFA, οι Τομεάρχες Αθλητισμού των Κομμάτων της Ελληνικής Βουλής να ζητήσουν συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί, προκειμένου να του εκθέσουν πώς έχουν τα πράγματα στην χώρα μας και να ζητήσουν από εκείνον να αναλάβει πρωτοβουλίες, που θα βοηθήσουν τις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ