2015-04-24 19:52:18
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ... «refuse to lose!» *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλάει στο "gazzetta.gr" για την καλλιέργεια του... DNA που εκπέμπει άρνηση στην ήττα, πάνω στο οποίο η ομάδα δουλεύει από το φάϊναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης και εξηγεί γιατί ο Σπανούλης είναι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη.

Αναλυτικά Τελείωσε το πρώτο μέρος χωρίς πόντο και χωρίς να έχει πάρει ούτε μία προσπάθεια, στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, έκανε τη διαφορά, προσθέτοντας bonus - στην τιτάνια αμυντική προσπάθεια που κατέβαλλε απέναντι στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο - 11 καυτών πόντων, που βοήθησαν τον Ολυμπιακό να ανατρέψει το 4ο ματς και να πάρει τη νίκη-πρόκριση στο σημείο που η Μπαρτσελόνα, έδειχνε ότι βρισκόταν κοντά στην ισοφάριση.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, που μπήκε στην 4η χρονιά στον Ολυμπιακό, έχοντας ανανεώσει τη συνεργασία του μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και έχοντας πλέον την απαραίτητη ωριμότητα και τις παραστάσεις για να σηκώσει το βάρος του βασικού point-guard μίας ομάδας που ανήκει στην "ελίτ" της Ευρώπης.


Στην πιο αμφίρροπη σειρά των προημιτελικών της εφετινής Ευρωλίγκα, ο 25χρονος διεθνής πλέϊ-μέϊκερ, απέδειξε δικαίως γιατί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του έχει "τυφλή" εμπιστοσύνη.

Στο 3-1 επί της Μπαρτσελόνα είχε μ.ο. 8,0 πόντους και 2,0 ασίστ με 90% στα τρίποντα (9/10), ανάγκασε τον "La Bomba" να σουτάρει ποσοστό 38,2% στα σουτ εντός παιδιάς και μετά την επιστροφή της ομάδας του στο φάϊναλ-φορ, έκανε μπροστά στην κάμερα του gTV τον απολογισμό της μέχρις τώρα διαδρομής των ερυθρόλευκων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ