2015-04-24 23:10:01
Φωτογραφία για Βουλή: Σε ποια είπε η Ντόρα Μπακογιάννη «σιωπή κυρία μου»
«Από δυο χωριά χωριάτες» που λέει και ο λαός βρέθηκαν στην Βουλή η... κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Το περιστατικό έγινε την ώρα των «θερμών» επεισοδίων στην Ολομέλεια, όταν η κυρία Μπακογιάννη απευθυνόμενη προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «θα καταλήξετε να συζητάτε μόνοι σας ένα νομοσχέδιο με το οποίο θα πάρετε την τελευταία δεκάρα των Δήμων και μετά θέλω να δω τα μούτρα σας όταν πάτε στα χωριά σας».

Σαν ελατήριο πετάχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής που της απάντησε: «που ξέρεις εσύ από χωριά; Εχεις πάει σε κανένα χωρίο; Εσύ έχεις μάθει να σου ανοίγουν την πόρτα της Βουλής».

Νωρίτερα και ενώ η κυρία Μπακογιάννη ζητούσε από τον Νίκο Βούτση να ανακαλέσει τα περί σύμπλευσης δανειστών και αντιπολίτευσης γύρισε και πάλι προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ και είπε: «σιωπή εσείς κυρία μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής της ΝΔ απευθύνθηκε προς την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Ολγα Γεροβασίλη, η οποία επιχειρούσε να την διακόψει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ