2015-04-25 10:28:04
Φωτογραφία για ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ : ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!
Την παραμονή του στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν επιθυμεί ο Αρτούρ Μασουακού, όπως επανέλαβε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

«Αν κάνουμε το νταμπλ, τότε θα μιλάμε για καλή χρονιά», τόνισε ο Γάλλος αμυντικός.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό ήταν ο Αρτούρ Μασουακού, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Βαλενσιέν και κανείς δεν περίμενε να αποδειχθεί… λαυράκι.

Ο Γάλλος μπακ-χαφ έκανε εξαιρετικά παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους στο Champions League και έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του.

Εκείνος, όμως, δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει και του χρόνου στον Θρύλο, ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να κατακτήσει και άλλους τίτλους με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Αγορά»

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το Κύπελλο: «Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος που κατάφερα να γίνω πρωταθλητής
. Είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή να κατακτά τίτλους. Για εμένα αυτός ο τίτλος είναι σίγουρα ξεχωριστός. Υπάρχει χρόνος να τον πανηγυρίσουμε. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και το μυαλό μας είναι στο Κύπελλο. Θέλουμε το νταμπλ. Δεν πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας ότι έχουμε κι αυτή τη διοργάνωση να διεκδικήσουμε. Και πρέπει να νικήσουμε».

Για το αν θέλει του χρόνου να πάρει το δεύτερο πρωτάθλημα με την φανέλα του Ολυμπιακού: «Ασφαλώς, ναι. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον, όμως τώρα είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Είμαι εδώ. Αγωνίζομαι σε όλα τα ματς, προοδεύω ημέρα με την ημέρα και όλο αυτό είναι πολύ καλό για την καριέρα μου».

Για την πρώτη του χρονιά στην ομάδα: «Δεν ήταν εύκολη χρονιά, αλλά είμαστε πρωταθλητές. Αυτό είναι πια δεδομένο και σίγουρο. Παράλληλα, κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία στο Champions League και παραλίγο να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Με την κατάκτηση του νταμπλ, εφόσον καταφέρουμε να πάρουμε και το Κύπελλο, θα μπορούμε να μιλάμε για μία καλή σεζόν. Για να έρθει το πρωτάθλημα βοήθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα και όλοι οι παίκτες ήταν πολύτιμοι».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ