2015-04-25 15:15:08
Φωτογραφία για Απίστευτη βαρβαρότητα σε βάρος ζώων στο Λεοντάρι Βοιωτίας-Σκληρές εικόνες
Απάνθρωποι εισβολείς μπήκαν σε στάνη στο Λεοντάρι,έσφαξαν μερικά κατσίκια και έφυγαν! Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα στη... μικρή στάνη που διατηρεί ο εφημέριος του Λεονταρίου π.Κωνσταντίνος. Όπως κατήγγειλαν στο permisospress άγνωστοι δράστες μπήκαν στη στάνη και έσφαξαν τέσσερα απο τα έξι κατσίκια και μαχαίρωσαν τα άλλα δυο και … εξαφανίστηκαν!Η περίπτωση της κλοπής αποκλείστηκε αμέσως, αφού οι δράστες περιορίστηκαν να εξολοθρεύσουν τα κατσίκια, αφού τα εγκατέλειψαν αιμόφυρτα μέσα στη στάνη!

Ανακρίσεις διενεργεί το Α.Τ.Βαγίων.

Οι κάτοικοι του Λεονταρίου τρομοκρατημένοι απο την πρωτοφανή βαρβαρότητα, καλούν τον κόσμο σε συγκέντρωση συμπαράστασης στον Ιερέα.

ΚΑΛΕΣΜΑ 

Αγαπητοί συντοπίτες-σσες, μετά τα δυσάρεστα και αποτρόπαια γεγονότα που συνέβησαν στο χωριό μας, γεγονότα που μας έχουν θορυβήσει όλους μας, δεν πρέπει και δεν μπορούμε να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια
. Αυτά που έγιναν και που όλοι μας γνωρίζουμε, στρέφονται εναντίον όλων μας, και μας αφορούν όλους. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο του Λεονταρίου, το Σάββατο 25 Απριλίου 2015, και ώρα 6:00 μ.μ., στην πλατεία του χωριού μας, Λεονταρίου Αλιάρτου-Θεσπιέων, σε δημόσια συγκέντρωση συμπαράστασης προς τον αγαπητό ιερέα μας, αλλά και συζήτησης, για το πώς θα οργανώσουμε την αντίδρασή μας. Το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας είναι στα χέρια μας!!! ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ Έχουν προσκληθεί, οι Δημοτικές και τοπικές αρχές, καθώς και όλοι οι φορείς του χωριού.

ΙΕΡΕΑΣ π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΠΟΔΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΑΙΟΥΣ - ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΤΙ Η ΦΡΙΚΗ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ