2015-04-25 19:25:25
Φωτογραφία για Οι κινητοποιήσεις των ιατρών για τις απλήρωτες εφημερίες στα νοσοκομεία συνεχίζονται και το Υπουργείο Υγείας μετακυλύει την ευθύνη στους Διοικητές
Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 16:17

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών κοινοποίησε την 1η Απριλίου τη πρώτη εξώδικη διαμαρτυρία για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών των ιατρών του ΓΝΑ "Η Ελπίς". Με μεγάλη έκπληξη λάβαμε την απάντηση του Υπουργείου Υγείας σύμφωνα με την οποία ζητείται από την Διοίκηση του Νοσοκομείου η διευθέτηση του ζητήματος. Τίθεται λοιπόν το εύλογο ερώτημα: Πως το Νοσοκομείο και χωρίς νεότερη νομοθετική ρύθμιση θα πληρώσει τους ιατρούς χωρίς βέβαια να υφίστανται και τα αποθεματικά στα ταμεία των Νοσοκομείων.

Επειδή η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη όπως προκύπτει και από τις νεότερες γνωστοποιήσεις στον ΙΣΑ για τις κινητοποιήσεις ειδικευμένων και ειδικευόμενων ιατρών σε πολλά νοσοκομεία, Ο ΙΣΑ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να στηρίζει τις κινητοποιήσεις των ιατρών σε συνεργασία με τους κλαδικούς φορείς και θα αγωνίζεται τόσο για τα δίκαια αιτήματα των μελών του, όσο και για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Απάντηση Υπουργείου Υγείας στο εξώδικο του ΓΝΑ «Η Ελπίς»-Πατήστε ΕΔΩ

Κινητοποιήσεις στο ΓΝΑ «Η Ελπίς»-Πατήστε ΕΔΩ

Κινητοποιήσεις στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης-Πατήστε ΕΔΩ

Κινητοποιήσεις στο 251 ΓΝΑ-Πατήστε ΕΔΩ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ