2015-04-26 01:00:28
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΟΝΗΣ : ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, ενώ το παρών στο Παπαστράτειο έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Euroleague του πόλο, νικώντας 9-10την Σαμπαντέλ και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του Χάρη Παυλίδη, κάνοντας λόγο για μια ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου

"Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού έγραψε σήμερα μια ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Μετά την περσινή κατάκτηση του Len Trophy έκαναν ένα βήμα πιο ψηλά, κατακτώντας για πρώτη φορά την Ευρωλίγκα.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά που κατέβαλαν και τους οδήγησε στη νίκη απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ευρωπαϊκές δυνάμεις της υδατοσφαίρισης, τη Σαμπαντέλ. Το πείσμα, η δύναμη, η θέληση και το πάθος, έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι όταν πραγματικά θέλουμε, τότε μπορούμε", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τις πρωταθλήτριες Ευρώπης συνεχάρη από κοντά και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος έδωσε το παρών στο "Παπαστράτειο" και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ