2015-04-26 11:42:21
Φωτογραφία για ΛΟΤΖΕΣΚΙ : ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ!
Τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας ανέλυσε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητές τους.

Στο Final Four της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη είναι πλέον στραμμένα τα βλέμματα στον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Αμερικανού φόργουορντ των ερυθρόλυεκων, ο οποίος ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία θα κοντραριστούν στις 15 Μαΐου στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

«Δώσαμε όλο μας τον εαυτό για την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, που δεν παραδίνεται εύκολα. Πλέον είμαστε στο Final Four. Για να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι και να ελέγξουμε τον ρυθμό του και τα ριμπάουντ. Ο αντίπαλος έχει ψηλά κορμιά, θέλει προσοχή, αλλά πηγαίνουμε στη Μαδρίτη για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας και να παίξουμε στον τελικό», υπογράμμισε ο 29χρονς άσος στην εφημερίδα Real News.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ