2015-04-26 15:00:31
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ... ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΟ ΚΟΝΤΡΑ (ΚΑΙ) ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Γκολ και θέαμα σε ακόμη ένα παιχνίδι θέλει να προσφέρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο, απαλλαγμένος πλέον από την... πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την ευκαιρία να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων, μετά από μία σειρά αγώνων που χρησιμοποίησε ουσιαστικά δώδεκα ποδοσφαιριστές, έχει ο Βίτορ Περέιρα στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (19:30, Novasports 1).

Μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δώσει ευκαιρίες και σε κάποιους παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ θα ξεκουράσει και εκείνους που έβγαλαν αυτό το «σερί» παιχνιδιών.

Παράλληλα, όμως, ο Περέιρα επιθυμεί να διατηρηθεί η καλή εικόνα που είχε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που τόνισε στην τελευταία του ομιλία. Αυτό που προκάλεσε... έκπληξη ήταν ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που άφησε εκτός αποστολής. Πρόκειται για τους Σιόβα, Χάρα, Μασουακού, Εντινγκά, Αφελάι και Αυλωνίτη, ενώ σκοπεύει να βάλει στο αρχικό σχήμα τον Σαντάνα.


Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σαντάνα και Γιαννούλη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Κασάμι, με τους Ντοσεβί και Ντουρμάζ στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο σε ακόμη ένα ματς θα αναλάβει ο Τσόρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Φορτούνης, Φουστέρ και Μπενίτες. Εκτός είναι οι Στρέζος και Μανιάτης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ