2015-04-26 20:01:57
Φωτογραφία για Η μπαταρία του Apple Watch διαρκεί μέχρι 1000 κύκλους φόρτισης
Σε κάθε νέα συσκευή αυτό που δίνουμε μεγάλη σημασία είναι η μπαταρία της συσκευής και τι επιδόσεις έχει αφού από αυτήν εξαρτιούνται όλα....

Στην περίπτωση του Apple watch η μπαταρία σε κανονική χρήση μπορεί να κρατήσει μέχρι και 18 ώρες μέχρι να χρειαστεί να την φορτίσουμε.

Το ρολόι της Apple ενσωματώνει μια μπαταρία 205 mah τουλάχιστον για το 38 ιντσών που ανέλυσε το ifixit ενώ ανταγωνιστές όπως το LG G watch R έχει 450 mah (και με τιμή 170 ευρώ).

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Apple, η μπαταρία διατηρεί  την δύναμη της στο 80% της αρχικής της χωρητικότητας του μετά από 1000 κύκλους πλήρους φόρτισης. Αυτό σημαίνει ότι, υπό την τυπική καθημερινή χρήση και φόρτιση κατά τη λήξη των 2,5-3 ετών, η μπαταρία θα χάσει το 20% της χωρητικότητας. Για λόγους σύγκρισης, στο iPhone μπαταρία χάνει το 20% της αρχικής της χωρητικότητας του μετά από 500 κύκλους φόρτισης και το iPod  μετά από 400 πλήρεις κύκλους φόρτισης και αποφόρτισης.

Φυσικά, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής εξαρτάται από το πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και τι ρυθμίσεις για να διαλέξετε.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ