2015-04-26 22:31:22
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...
Στις πτυχές που έφεραν τον Ολυμπιακό σε δυσμενή θέση και τον οδήγησνα στην εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-3 σετ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Καζάζης.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μιλώντας στην κάμερα της Nova υπήρξε ξεκάθαρος αναφορικά με τα συστατικά που δημιούργησαν τα δεδομένα της αναμέτρησης.

«Νομίζω ότι η επίθεση είναι αυτή που έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Δύο παίκτες είχαν ποσοστό πάνω απότο 70 % , κατάφεραν να επικρατήσουν και να μας πάρουν το παιχνίδι» ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Ολυμπαικού, αναφερόμενος στους Γκόμες και Χιμένες, για να προσθέσει:

« Νομίζω ότι σε τέτοια παιχνίδια τα πάντα κρίνονται. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ ήταν σαφώς πιο αποφασιστικά από εμάς, ιδιαίτερα στο τάι μπρέικ

Όταν κάτι δε σου πάει καλά, είναι προτιμότερο να το αλλάξεις,. Το άθλημα είναι γρήγορο. Όταν υστερήσεις σε κάποια σημεία, το σωστό είναι να το αλλάζεις»


Ερωτηθείς για το γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν επιθετικό πρόβλημα, ο Καζάζης τόνισε:

«Όταν φτάσεις στο τάιμ μπρέικ, θέλει αποφασιστικότητα, πρέπει να νιώσεις ότι θα τελειώσεις τις μπάλλες, Νομίζω σ’ αυτόν τον τομέα δεν πήγαμε καλά. Η επίθεσή μας ήταν πολύ κακή για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Το μομέντουμ έχει γείρει υπέρ του ΠΑΟΚ. Οι τεχνικές αναλύσεις σε τέτοιοα ματς πάνε περίπατο, Νομίζω ότι σε τέτοια παιχνίδια τον πρώτο λόγο τον έχει η καρδιά».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ