2015-04-27 05:03:07
Φωτογραφία για Με… Αντώνη Ρέμο η στήριξη στα Τρίκαλα στην αναζήτηση Εθελοντών για δωρεά Μυελού των Οστών
Με πολύωρη υπομονή περίμεναν σήμερα μεγάλοι και μικροί την άφιξη του... Αντώνη Ρέμου στο «περίπτερο» επί του πεζοδρόμου της οδού Ασκληπιού στα Τρίκαλα που είχε στηθεί από την Κλινική «ΡΕΑ» και τον Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας», για την αναζήτηση Τρικαλινών Εθελοντών για δωρεά Μυελού των Οστών.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.grαπό τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι είχαν βρεθεί 185 Εθελοντές εκ των οποίων ο …168ος ήταν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η εθελοντική αυτή δράση υπό την Αιγίδα των Δήμων Καλαμπάκας και Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας και σήμερα την «σκυτάλη» πήραν τα Τρίκαλα σε μια δράση που ολοκληρωθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Με μια απλή και ανώδυνη διαδικασία της δειγματοληψίας που διαρκούσε λίγα δευτερόλεπτα, Τρικαλινοί ηλικίας από 18 έως 45 ετών, προστέθηκαν στην λίστα των Εθελοντών.

Εθελοντής είναι και ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος που βρέθηκε σήμερα λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στο «περίπτερο» Εθελοντισμού για να ακολουθήσει ο αναμενόμενος …πανικός από θαυμαστές του για φωτογραφίες, ενώ σε δηλώσεις του στο trikalanews.gr αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του Εθελοντισμού δωρεάς μυελού των οστών, όπου κάποιος σε αυτόν τον κόσμο, μπορεί να γίνει για κάποιον άλλον ολόκληρος ο κόσμος Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ