2015-04-27 12:56:34
Φωτογραφία για Σκληρή επίθεση Μπακογιάννη σε Βαρουφάκη - Χαρακτηρισμοί δίχως προηγούμενο...
Σε ιδιαιτέρως βαρείς χαρακτηρισμούς σε βάος του Γιάννη Βαρουφάκη, προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "είναι ένα βαρίδι για την Ελλάδα".

Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι ο υπουργός Οικονομικών "υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα" και πρόσθεσε πως  αν «είχε την ελάχιστη αίσθηση πατριωτισμού θα είχε υποβάλει σήμερα την παραίτησή του».

Μάλιστα, εξέφρασε αμφιβολίες για «το ποιος είναι ο στόχος του κ. Βαρουφάκη». «Δεν είμαι καθόλου βεβαία ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν έχει μπει στη λογική της δραχμής», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη βουλευτή της Ν.Δ., «ο ναρκισσισμός του, η λογική ότι “εγώ είμαι το κέντρο της γης” ότι “πάω να φάω με τους φίλους μου και όχι με τους υπόλοιπους συναδέλφους και εταίρους μου που θα με δανείσουν και από τους οποίους εξαρτώμαι” [..] είναι άκρως προβληματική».

«Το καλύτερο που έχει να κάνει», πρόσθεσε, «είναι να παραιτηθεί, να διευκολύνει και τον κ. Τσίπρα γιατί είναι σε πολύ δύσκολη θέση για να τον αποπέμψει, διότι θα φαίνεται σαν να του το επιβάλουν οι ξένοι». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ