2015-04-27 19:54:49
Φωτογραφία για Ευθεία επίθεση Θεοχάρη στην κυβέρνηση: Οπως και στη χούντα, περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια από τα ξένα Μέσα
Για εθνολαϊκισμό και πρακτικές Κιμ Γιονγκ Ουν και Λουδοβίκου 14ου κατηγόρησε... τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεχάρης.

«Μας λέτε συνέχεια ότι σας αγαπάει ο λαός. Στις δημοκρατίες δεν αγαπάει ο λαός τις κυβερνήσεις, στη δημοκρατία δεν υπάρχει αγάπη του λαού. Αγάπη έχει ο Τσάβες, ο Καντάφι, ο Κιμ Γιονκγ Ουν, ο Λουδοβίκος ο 14ος, που είναι ελέω Θεού και η Εβίτα Περόν» ανέφερε ο κ. Θεοχάρης.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι « Αυτοί χρειάζονται την αγάπη του λαού. Στις δημοκρατίες ψηφίσουμε με το μυαλό, με ανοιχτά αυτιά και τα μάτια και κλειστές τις καρχδιές».

Ομως δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά μίλησε και για τη διαπραγμάτευση που γίνεται, όπως είπε, «εν κρυπτώ» και ο λαός όπως και στη χούντα μαθαίνει τι γίνεται στη χώρα του από τα διεθνή ΜΜΕ.

«Στη χούντα δεν είχαμε μόνο πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, όπως είπε και ο κ. Βούτσης. Στη χούντα, όπως θυμούνται οι παλαιότεροι είχαμε και τη «Deutsche Welle». Ξαναγυρίσαμε στην εποχή της «Deutsche Welle», έτσι; Ακούμε «falsch.de», «Financial Times», «Reuters»,«Bloomberg», «New York Times», μπας και μάθουμε τι γίνεται, να καταλάβουμε τι γίνεται με τη διαπραγμάτευση». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ