2015-04-28 14:35:24
Φωτογραφία για Ο αρραβώνας Ελένης Μενεγάκη και Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο - Η επιβεβαίωση
Η επισημοποίηση της σχέσης Ελένης Μενεγάκη και Μάκη Παντζόπουλου συζητιέται ότι έχει γίνει πάνω από έναν χρόνο. Κανένας όμως, από το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει για αυτό. Η εποχή που έδιναν τα δημοσιεύματα ως εκείνη που συνέβη το γεγονός ήταν το περσινό καλοκαίρι.

Τώρα, έρχεται η επιβεβαίωση της είδησης του αρραβώνα, μέσα από το secret, στο οποίο είπε λίγα, αλλά διαφωτιστικά λόγια ο γέροντας της Μονής Παναχράντου στην Άνδρο, Ευδόκιμος: «Είναι γεγονός. Τους αρραβώνιασα αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα άλλο». Ο ηγούμενος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια εκφράζοντας την εκτίμησή του και την συμπάθειά προς το πρόσωπό της.

Ο γέροντας Ευδόκιμος είναι εκείνος που είχε βαφτίσει την ανιψιά του Μάκη Παντζόπουλου στο Μοναστήρι της Παναχράντου στην Άνδρο στο τέλος του καλοκαιριού του 2012, με νονά την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια φορούσε ένα αρχαιοελληνικό λευκό φόρεμα που παρέπεμπε σε νυφικό από αυτά που φοράνε οι νύφες στους νησιώτικους γάμους, σανδάλια και ένα στεφάνι γυψοφίλης στα μαλλιά.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ