2015-04-28 15:14:17
Φωτογραφία για Σάλος στο Διαδίκτυο με την άγνωστη κόρη που έκρυβε η Πριγκίπισσα Diana
Οι κάτοικοι της Μεγάλης Βρετανίας μπορεί να περιμένουν από μέρα σε μέρα τον ερχομό του δεύτερου μωρού της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William, όμως οι πρόσφατες αποκαλύψεις διάσημου περιοδικού έρχονται για να ανατρέψουν τελείως όλα όσα γνωρίζαμε για τη βασιλική οικογένεια, αλλά και για τη σειρά διαδοχής στο θρόνο.

Αναφερόμαστε στο δημοσίευμα του Globe, το οποίο υποστηρίζει πως ο Πρίγκιπας William δεν ήταν το πρώτο παιδί της Πριγκίπισσας Diana και του Καρόλου, αφού σύμφωνα με αυτό οι δυο τους έχουν φέρει στον κόσμο και μία μεγαλύτερη «κρυφή» κόρη, που μέχρι σήμερα ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξή της.

Το κορίτσι αυτό γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981, δέκα εβδομάδες μετά τον πολυτελή γάμο τους στις 29 Ιουλίου του ίδιου έτους και οκτώ μόλις μήνες πριν από την γέννησή του Πρίγκιπα William.

Η Sarah, όπως είναι το όνομά της, σύμφωνα με το “περίεργο” άρθρο της Globe, ήταν αποτέλεσμα εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF), μία διαδικασία στις αρχές του 1980 δεν ήταν διαδεδομένη!


To σουρεάλ συνεχίζεται στο άρθρο της Globe: Η Diana στα 19 της χρόνια υποβλήθηκε σε τεστ γονιμότητας, για να διαπιστώσει το παλάτι αν μπορούσε να τεκνοποιήσει.Ο γιατρός μάλιστα που την εξέτασε κράτησε τα ωάριά της και στη συνέχεια τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του Πρίγκιπα Καρόλου, εμφυτεύοντάς τα στη σύζυγό του.

Η 33χρονη πια Sarah ζει στη Νέα Υόρκη και φοβάται για την ασφάλειά της, μετά τον τραγικό χαμό της Πριγκίπισσας Diana, γράφει το δημοσίευμα, το οποίο αμφοσβητείται.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του περιοδικού:

Πηγή: peoplegreece
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ