2015-04-30 12:42:18
Φωτογραφία για Τον έχει φάει το άγχος: Γκρίζαραν τα μαλλιά του Αλέξη Τσίπρα μέσα σε τρεις μήνες! [photos]
Μια σειρά φωτογραφιών του πρωθυπουργού κάτω από τον δυνατό ήλιο αποκαλύπτει πως... μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας, άρχισαν ήδη να ασπρίζουν τα μαλλιά του.

Σύμφωνα με το iefimerida, ήταν στις 17 Απριλίου όταν βγήκε να υποδεχθεί στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Παρατηρώντας τις φωτογραφίες από την υποδοχή, διαπιστώνει κανείς πως υπάρχουν διάσπαρτες λευκές τρίχες -προφανώς αποτέλεσμα του μεγάλου άγχους και της πίεσης των διαπραγματεύσεων και των ευθυνών της διακυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας έσπασε σχεδόν το ρεκόρ του Μπαράκ Ομπάμα, που άφησε τους πάντες έκπληκτους με τον ρυθμό που γκρίζαραν τα μαλλιά του, από την κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας μέχρι την είσοδο στον Λευκό Οίκο. Μάλιστα, αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα αυτοσαρκαστικών αναφορών που κάνει ο Μπαράκ Ομπάμα – ενώ κάποιοι ειδικοί σε θέματα επικοινωνίας έλεγαν αρχικά ότι έβαφε τα μαλλιά του άσπρα για να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο... πειστικός ως πλανητάρχης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ