2015-05-02 06:18:06
Φωτογραφία για Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας από την κορυφή έως τις άκρες
Η λάμψη είναι το κλειδί για αξιοζήλευτα χτενίσματα που προσδίδουν πόντους στο στυλ σας... Ακολουθήστε τις προτάσεις των ειδικών, χαρίστε θρέψη στην τρίχα με τα κατάλληλα προϊόντα και προετοιμαστείτε για τις πιο ωραίες κουπ της σεζόν.

Έξυπνες συμβουλές για άψογη εμφάνιση

1. Επενδύστε στο δίπτυχο σαμπουάν-μάσκα

Η περιποίηση των μαλλιών αποτελεί μια ιεροτελεστία αντίστοιχης αξίας με το ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο. Το σωστό λούσιμο με προϊόντα που σέβονται το τριχωτό είναι το άλφα και το ωμέγα για να διατηρούνται υγιή.

Top tip: «Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσετε να τα λούζετε, εφαρμόστε στα μήκη και τις άκρες ένα λάδι θρέψης» λέει ο Στεφάν Μονερί και συνεχίζει: «Χτενίστε τα καλά με μια βούρτσα ώστε τα θρεπτικά συστατικά του προϊόντος να εισχωρήσουν στην τρίχα. Στη συνέχεια περάστε ένα πρώτο χέρι σαμπουάν κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σας.

Εάν, για παράδειγμα, τα δικά σας είναι βαμμένα και ταλαιπωρημένα από τις συχνές τεχνικές εργασίες, επιλέξτε κάποιο με πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες, που θα προσφέρουν στην τρίχα τη θρέψη που χρειάζεται. Ξεβγάλτε τα με άφθονο νερό και στη συνέχεια περάστε ένα δεύτερο χέρι σαμπουάν.


Ξεβγάλτε και πάλι, ταμπονάρετε με μια πετσέτα και έπειτα απλώστε στα μήκη και τις άκρες τη μάσκα που καλύπτει τις ανάγκες σας. Χτενίστε τα και περιμένετε λίγη ώρα να δράσει το προϊόν».

2. Κάντε... αποτοξίνωση κάθε 15 μέρες

«Μία φορά στις δύο εβδομάδες αντικαταστήστε το συνηθισμένο σαμπουάν σας με κάποιο ειδικό για βαθύ καθαρισμό, το οποίο απομακρύνει τους ρύπους και τα σωματίδια που συσσωρεύονται στο τριχωτό» λέει ο Ισπανός Αντόνιο Κοράλ Καλέρο, καλλιτεχνικός διευθυντής της Moroccanoil. Από την άλλη ο Φρανκ Πέρεζ, μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας του ίδιου brand, αναφέρει: «Το πολυχρηστικό λάδι θρέψης Moroccanoil κάνει πραγματικά θαύματα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών και τους χαρίζει απαλότητα, λάμψη και μεταξένια υφή».

3. Ποντάρετε σε μια σπιτική συνταγή θρέψης

Ο κομμωτής Ντέιβιντ Μάλετ, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου David Mallet στην Πόλη του Φωτός, προτείνει τo εξής αγνό κοκτέιλ λάμψης: «Γεμίστε τα 3/4 ενός μονόλιτρου μπουκαλιού με νερό και συμπληρώστε το υπόλοιπο 1/4 με βιολογικό ξίδι μηλίτη.

Βάλτε το μίγμα στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε το στο τελευταίο ξέβγαλμα των μαλλιών σας, πριν απλώσετε τη μάσκα. Με αυτό τον τρόπο οι θρεπτικές ουσίες του προϊόντος “κλειδώνουν” στο εσωτερικό της τρίχας και τα αποτελέσματα της δράσης του μεγιστοποιούνται». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ