2015-05-03 23:27:22
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!
Έπρεπε να φτάσουμε μία αγωνιστική πριν το τέλος για να καταλάβουν κάποιοι τα... χάλια τους!

Χωρίς άλλα σχόλια, ας δούμε τι λένε τα πράσινα ΜΜΕ για την... ισοπαλία του ΠΑΟ στην Κέρκυρα (1-1) που τους έφερε και πάλι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα! 

leoforos.gr : ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Νέα εκτός έδρας αυτοκτονία για τον Παναθηναϊκό που έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα.

Για ακόμη μια φορά ο Παναθηναϊκός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του απέναντι στην Κέρκυρα εκτός έδρας, μένοντας στο 1-1 με τους Φαίακες παρότι προηγήθηκε. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πήραν προβάδισμα, όμως μια… τρικυμία στην άμυνά τους στο δεύτερο μέρος έδωσε την ευκαιρία στην Κέρκυρα να εκτελέσει πέναλτι να ισοφαρίσει, κρατώντας τελικά την ισοπαλία που χρειαζόταν για να παραμείνει μαθηματικά στην κατηγορία.

prasinanea.gr : Στο ίδιο μοτίβο Το ντεφορμάρισμα του Παναθηναϊκού καλά κρατεί και μετά την ισοπαλία 1-1 με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, έπεσε εκ νέου στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Καρέλης πέτυχε το γκολ του Τριφυλλιού.


Το κάκιστο πρόσωπο που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός μετά την είσοδο της άνοιξης συνεχίστηκε και στην 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έπαιξε το ρόλο του στην ισοπαλία 1-1 με την Κέρκυρα, στην πρωτεύουσα των Επτανήσων.

Σαφώς, οι 8 απουσίες αποτελούν δικαιολογία, η έλλειψη συνοχής και χημείας σε μία πειραματική ενδεκάδα επηρέασαν σημαντικά, ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί ότι πολλοί παίκτες δείχνουν εκτός κλίματος, χωρίς κίνητρα και όντες σε κακή αγωνιστική κατάσταση.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ