2015-05-04 00:39:22
Φωτογραφία για Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού με δύο νεκρούς
Επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Κυριακής στις φυλακές Κορυδαλλούπροτού κλείσουν οι πόρτες των κελιών. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Όπως αναφέρουν πηγές, τα επεισόδια έγιναν στην Γ' πτέρυγα, εκεί όπου κρατούνται αλλοδαποί αραβικής, αλβανικής και πακιστανικής καταγωγής.

Λίγο πριν τον εγκλεισμό τους και ενώ μόλις είχαν τελειώσει το βραδινό τους γεύμα συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αυτοσχέδια μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δύο από αυτούς και άλλοι 20 πιο ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρουν πηγές, στην Γ' πτέρυγα κρατούνται αλλοδαποί αραβικής, αλβανικής και πακιστανικής καταγωγής και λίγο πριν τον εγκλεισμό τους και ενώ μόλις είχαν τελειώσει το βραδινό τους γεύμα συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αυτοσχέδια μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δύο από αυτούς, άλλοι δύο να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και άλλοι 17 αλλοδαποί κρατούμενοι να έχουν μεταφερθεί με θλαστικά τραύματα στο Τζάνειο Νοσοκομείο.


Την είδηση επιβεβαίωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης και αυτή την ώρα στις φυλακές διεξάγεται έρευνα για να εντοπιστούν αυτοί που κατάφεραν τα θανάσιμα χτυπήματα στους δύο αλλοδαπούς. Όπως έγινε γνωστό οι νεκροί είναι πακιστανικής καταγωγής.

Οι δύο νεκροί έως τις 9.30 το βράδυ βρίσκονταν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ από τους τραυματίες, οι 11 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του σωφρονιστικού καταστήματος.

Κινητοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ, το οποίο διακόμισε άλλους 10 τρυματίες αλλοδαπούς τραυματίες σε δημόσια νοσοκομεία.

Τρεις από τους τραυματίες, η κατάσταση των οποίων κρίνεται σοβαρή, μεταφέρθηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και οι υπόλοιποι στο Τζάνειο.

Η αιτία της συμπλοκής δεν είναι γνωστή μέχρι στιγμής.

Έξω από τις φυλακές βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ωστόσο η κατάσταση στο εσωτερικό των φυλακών εκτονώθηκε.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ