2015-05-04 01:01:54
Φωτογραφία για Μεγάλη γιορτή στο Καραϊσκάκη για τον 42ο τίτλο του Ολυμπιακού!
Το μήνυμα του Μανιάτη, το κλάμα του Μέγιερι, η αποθέωση των πρωταθλητών. Συγκινητικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, τιμή από UNICEF.

O Ολυμπιακός γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη μαζί με 30.000 οπαδούς του την κατάκτηση του 42ου τίτλου πρωταθλητή στην ιστορία του.

Σε μια συγκινητική γιορτή αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το φετινό πρωτάθλημα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους αρχηγούς της ομάδας να υψώνουν λίγο μετά τις 10 το βράδυ το τρόπαιο και με όλη την ομάδα να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο της που χάρηκε με την ψυχή του τη βραδιά της απονομής.

Κορυφαίες στιγμές της εκδήλωσης, το κλάμα του Μπάλας Μέγιερι όταν πήρε το μετάλλιο του, η αποθέωση στον Νταβίντ Φουστέρ, η είσοδος του Ερίκ Αμπιντάλ που φιλούσε το Κύπελλο (τελευταίο τρόπαιο της μεγάλης καριέρας του) και το ευχαριστώ του Γιάννη Μανιάτη από μικροφώνου προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη που δίνουν στους ποδοσφαιριστές και με την υπόσχεση ότι θα κάνουν το νταμπλ σε λίγες μέρες στον τελικό του Κυπελλου με την Ξάνθη.


Η βραδιά ξεκίνησε με αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, το βραβείο του οποίου παρέλαβαν τα εγγόνια του. Από τα μάτριξ προβλήθηκαν στιγμές από την τεράστια πορεία του κορυφαίου Έλληνα που δεν ΄χει κρύψει ποτέ τη μεγάλη αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού από τον εκπρόσωπο της UNICEF για τη συνεργασία που έχουν οι δύο πλευρές, ενώ τιμήθηκε και η ομάδα Νέων που έφτασε έως τους 16 του Champions League.

Ένας ένας οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν τα μετάλλιά τους, με μουσικές που είχαν διαλέξει μόνοι τους! Το καλύτερο σόου έγινε από τους Ντουρμάζ, Σαλίνο, Κασάμι αλλά και τον Σαντάνα που έκαναν χορευτικές εισόδους.

Ο Βίτορ Περέιρα οι συνεργάτες του στο τεχνικό και ιατρικό τιμ στάθηκαν δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σάββα Θεοδωρίδη. Και όλοι μαζί πανηγύρισαν τον τίτλο που απένειμε ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος.

Η νύχτα έγινε μέρα από τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα στην εξέδρα, με τους παίκτες να κάνουν γύρο θριάμβου και να γνωρίζουν την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού που είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον 17ο τίτλο πρωταθλητή στα τελευταία 19 χρόνια που ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η απονομή του (42ου) τροπαίου στους πρωταθλητές Ελλάδας!

O Βαγγέλης Μαρινάκης στέλνει το δώρο του Μίκη, παραδίδοντάς το στους εγγονούς του.

O Βαγγέλης Μαρινάκης βραβεύεται από τη UNICEF

Πηγή: Pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ