2015-05-04 19:00:37
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ! (PHOTOS)
Ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να χειροκροτήσει τις πρωταθλήτριες Ευρώπης και τις Νταμπλούχες Ελλάδας, στο ημίχρονο με την Καλλονή.

Υπερκούπωση! Μεγαλείο ασύλληπτο! Ο ένας τίτλος, διαδέχεται τον άλλο, για τον Ολυμπιακό μας, ο οποίος καταρρίπτει διαρκώς νέα ρεκόρ! Πέρα από τις επιτυχίες στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κάνει κάθε τον σύλλογο να μεγαλώνει, κατακτώντας νέες κούπες!

Στο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλονή, ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε μια χρυσή ευκαιρία, να δει ξανά από κοντά και να αποθεώσει τις πρωταθλήτριες Ευρώπης πολίστριες του Θρύλου, καθώς και τις Νταμπλούχες Ελλάδας βολεϊμπολίστριες, οι οποίες έκαναν γύρο του θριάμβου μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Ένα σύντομο βίντεο έπαιξε στα μάτριξ, για τα χρυσά κορίτσια του πόλο και το γήπεδο σείστηκε από τα χειροκροτήματα!

Η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν χορταίνει υπερηφάνεια! Για όλα τα αθλήματα, για όλα τα τμήματα! Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και αδιαίρετος και οι πρωταθλήτριες του πόλο και του βόλεϊ ένιωσαν ξανά τι σημαίνει η απέραντη ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΓΑΠΗ! Τα «όλε!» «όλε!» με τις κούπες να υψώνονται στον αέρα του Καραϊσκάκη έδωσαν έναν υπέροχο τόνο στη γιορτή, η οποία είχε αρχίσει από νωρίς!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ