2012-05-04 16:33:35
Φωτογραφία για ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Πολύ ικανοποιημένοι για την εξαιρετική σεζόν που έκανε ο Σουμπίνιο είναι όλοι στον Ολυμπιακό και πλέον η επιστροφή και η παραμονή του Βραζιλιάνου μέσου στην ομάδα της νέας χρονιάς θεωρείται δεδομένη.

Άλλωστε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, από την περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία των ερυθρόλευκων, μιλούσε με θετικά λόγια για την αξία, το ταλέντο και τις δυνατότητες του Σουμπίνιο, ο οποίος βραβεύτηκε και από την Super League ως μέλος της κορυφαίας ομάδας της χρονιάς, ενώ ήταν υποψήφιος και για το βραβείο του MVP της σεζόν, με τον Κέβιν Μιραλάς να ανακηρύσσεται νικητής στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο Βραζιλιάνος, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν με την φανέλα του ΟΦΗ, όπου είχε 14 συμμετοχές και 1 γκολ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Στη συνέχεια έπαιξε ως δανεικός στον Λεβαδειακό, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την αγωνιστική του απόδοση, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ηγέτη στους Βοιωτούς, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Εκεί "μέτρησε" 20 εμφανίσεις, σημειώνοντας και 9 τέρματα, με ορισμένα από αυτά να είναι καταπληκτικά.


Έτσι δίκαια βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους πέντε ποδοσφαιριστές της σεζόν, καθώς πραγματοποίησε μία πάρα πολύ καλή χρονιά, αποδεικνύοντας πως έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την αγωνιστική εξέλιξη που παρουσίασε φέτος ο Σουμπίνιο, καθώς και από την θετική παρουσία του ποδοσφαιριστή στην σεζόν που ολοκληρώθηκε και θεωρούν δεδομένη όχι μόνο την επιστροφή του Βραζιλιάνου μέσου στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά ακόμη και την παραμονή του στην ομάδα.

Η διάθεση, της διοίκησης είναι να διατηρήσει στους Πρωταθλητές Ελλάδας τον Σουμπίνιο και θεωρούν πως μπορεί να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο ως κεντρικός μέσος στον άξονα, όπως ο Ιμπαγάσα, όσο και ως επιτελικός χαφ πίσω από τον σέντερ φορ, σαν "10άρι", δηλαδή, όπως ο Φουστέρ, καθώς ο Βραζιλιάνος ξεχωρίζει για την ταχύτητα και την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που διαθέτει.

Ο Σουμπίνιο ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 και λίγο αργότερα δόθηκε ως δανεικός στον Πανσερραϊκό, όπου και έβγαλε εκεί την σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Σέρλοκ Χολμς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Σέρλοκ Χολμς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ