2012-05-04 16:38:29
Φωτογραφία για Ψεύτικες βλεφαρίδες σαν αληθινές για σέξι βλέμμα
Tο να διαλέξεις τις σωστές ψεύτικες βλεφαρίδες ή εξτένσιον αλλά και ο τρόπος που θα τις απλώσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο αν το τελικό αποτέλεσμα θα δείχνει αληθινό ή όχι. Αν θέλεις να δώσεις όγκο ή μήκος στις φυσικές σου βλεφαρίδες δεν έχεις παρά να επιλέξεις τις ψεύτικες για να κερδίσεις τους πάντες με το βλέμμα σου! Μπορείς να επιλέξεις από μεμονωμένες βλεφαρίδες ή από ολόκληρη σειρά από βλεφαρίδες ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις και το λουκ φυσικά. Στο εμπόριο θα βρεις βλεφαρίδες σε διάφορα μήκη που καλύπτουν όλες σου τις ανάγκες!

Δώσε στις φυσικές σου βλεφαρίδες το κατάλληλο σχήμα: φρόντισε όταν "γυρίσεις" τις βλεφαρίδες σου να είναι όλες στο ίδιο μήκος έτσι ώστε όταν τις βάψεις όσες στρώσεις και αν περάσεις ή αν τοποθετήσεις επάνω τις ψεύτικες να είναι όλες στο ίδιο μήκος. Φρόντισε αν απλώνεις ψεύτικες βλεφαρίδες να τοποθετούνται ακριβώς επάνω στην γραμμή του βλεφάρου έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην δείχνει ψεύτικο και φυσικά να μην είναι το ένα βλέφαρο πιο κάτω από το άλλο!

Γύρισε τες μετά : αν επιλέξεις να απλώσεις επάνω στην φυσική γραμμή του βλεφάρου σου ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες τότε φρόντισε να τις "γυρίσεις" αφού απλώσεις τις βλεφαρίδες και έχει στεγνώσει επάνω και η κόλα (έτσι ώστε να μην έχεις κάποιο ατύχημα και ξεκολλήσουν. Φρόντισε λοιπόν να "γυρίσεις" τις φυσικές και τις ψεύτικες βλεφαρίδες μαζί, με το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό και κανείς να μην καταλάβει τίποτα! Στην πρώτη γραμμή : σχεδίασε μια γραμμή στο ματάκι σου -πριν την εφαρμογή της πρόσθετης βλεφαρίδας- εκεί ακριβώς που φυτρώνουν οι βλεφαρίδες για να το χρησιμοποιήσεις σαν μπούσουλα όπου θα χρησιμοποιήσεις για να κολλήσεις τις ψεύτικες!

Πιάσε το ψαλίδι : και άρχισε να κόβεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες! Το βασικό για να φαίνονται σαν φυσικές οι βλεφαρίδες σου είναι να τις κόψεις αν χρειαστεί έτσι ώστε όλες να βρίσκονται στο ίδιο μήκος και να μην φαίνονται κάποιες ότι ξεχωρίζουν!

Το βασικό είναι η κόλα να κολλήσει καλά: αν η κόλα δεν κολλήσει καλά στο βλέφαρο τότε παραμονεύει ο κίνδυνος να σου ξεκολλήσει και να βρεθείς με μια βλεφαρίδες μακριά και πυκνή και με το άλλο βλέφαρο να είναι μισό!  womenonly.gr
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ