2015-05-07 00:20:27
Φωτογραφία για ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟ... ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΓΕΡΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Για 77’ ο Νόιερ έκανε... πράξη την δήλωσή του στο «Καμπ Νου». Όταν όμως η μπάλα «βάρυνε» ο Μέσι έδειξε ποιος είναι το... αφεντικό λυγίζοντας μόνος του την Μπάγερν 3-0 και οδηγεί την Μπαρτσελόνα στο Βερολίνο.

Ο Αργεντίνος εκεί που ο Μάνουελ Νόιερ έδειχνε ανίκητος, οδήγησε τους Καταλανούς στο επιβλητικό (αλλά όχι εύκολο) 3-0 κόντρα στην Μπάγερν στο «Καμπ Νου».

Στην επιστροφή του μετά τη θητεία του στους «μπλαουγκράνα» ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδειχνε πως και με τη βοήθεια του Γερμανού γκολκίπερ (είχε μεγάλες επεμβάσεις) θα φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Μέσι τα... πήρε όλα πάνω του. Με δύο γκολ – το δεύτερο πανέμορφο – και μία ασίστ στον Νεϊμάρ, οδήγησε τους Καταλανούς στη νίκη, που τους δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού στο Μόναχο.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μαστσεράνο (89' Μπαρτρά), Ντάνι Άλβες, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (82' Τσάβι), Ινιέστα (87' Ραφίνια), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Στον πάγκο: Μπράβο, Πέδρο, Αντριάνο, Βερμάελεν

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Μπόατενγκ, Μπενάτια, Μπερνάτ, Ραφίνια, Λαμ, Αλόνσο, Σβαϊνστάιγκερ, Αλκάνταρα, Μίλερ (79’ Γκέτσε), Λεβαντόφσκι

Στον πάγκο: Ρέινα, Ντάντε, Μαρτίνεθ, Πισάρο, Γκαουντίνο, Βάιζερ

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ