2015-05-13 00:17:06
Φωτογραφία για Πόσο δημοπρατείται η βίλα που ενοικίαζε ο τέως - Το εσωτερικό της θα σας μαγέψει... [photos]
Πάνω στην κοσμοπολίτισσα ακτή του Πόρτο Χελιού, πευκόφυτη χερσόνησο της Βερβερόντας, δίπλα στον περίφημο «Πύργο της Ελλης», βρίσκεται η βίλα που ενοικίαζε μέχρι να αγοράσει τη δική του, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Η έπαυλη έχει βγει στο σφυρί από γνωστό μεσιτικό γραφείο προς 6.900.000 ευρώ. Στην περιγραφή της αγγελίας πώλησης, αναφέρεται πως πρόκειται: «για μια εντυπωσιακή βίλα με δική της παραλία και ιδιωτικό μώλο.

Διαθέτει κήπο 5.500μ² με διαφόρων ειδών λουλούδια και δένδρα. Η έπαυλη έχει έκταση 807μ² και είναι μεσογειακής αρχιτεκτονικής η οποία είναι και επιπλωμένη.

Σύμφωνα με ανθρώπους της περιοχής το ακίνητο το ακίνητο ανήκει στον γνωστό εφοπλιστή Στέλιο Χαράκογλου, ο οποίος συνδέεται με τον τέως μέσω του κοινού τους χόμπι: την ιστιοπλοΐα. Από το 2008 ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, άρχισε να πυκνώνει τις επισκέψεις του στο Πόρτο Χέλι, με σκοπό να εγκατασταθεί μόνιμα στην περιοχή
. Αρχικά είχε ενοικιάσει στη Μικρή Κόστα ή Κοστούλα, όπως τη λένε οι κάτοικοι, τη βίλα Κυριακίδη. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ενοίκιο ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ ετησίως, ενώ ανάλογα ήταν και τα έξοδα για τη συντήρηση και λειτουργία του ακινήτου αλλά και τη μισθοδοσία του προσωπικού. Το 2011 η οικογένεια του Κωνσταντίνου μετακινήθηκε στη βίλα Ιωακειμίδη στη Χινίτσα, ένα συγκρότημα κτισμάτων σε περιφραγμένο κτήμα ακριβώς πάνω στο κύμα. Η μετακόμιση απέφερε όφελος αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το ετήσιο μίσθωμα δεν ξεπερνούσε τα 80.000 ευρώ.

Μετά τη βίλα του κ. Χαράκογλου, ο τέως αγόρασε δική του έπαυλη στον Άγιο Αιμιλιανό, μέσω offshore.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ