2015-05-13 14:34:11
Φωτογραφία για ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ¨ΔΙΑΚΕΙΑ 2015¨ ΚΑΙ ¨ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ¨
Το Παράρτημα Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ., με μεγάλο αριθμό Μελών του, συμμετείχε:

                α.  Στις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις ¨ΔΙΑΚΕΙΑ 2015¨ που έλαβαν χώρα στην πόλη της Λαμίας, την δε 9η Μαΐου κατέθεσε  στέφανο στον Ανδριάντα του Αθανασίου Διάκου, στην ομώνυμη πλατεία, δια του Αντιπροέδρου του Ταξιάρχου ε.α.  κ. Νικολάου Τσιλαλή.

                β.  Στις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις της  ΄΄Επετείου της Ιστορικής Μάχης στο Χάνι της Γραβιάς΄΄, όπου εκτός των Φθιωτών μετείχε και μεγάλος αριθμός Φωκέων Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛ.ΑΣ., και κατά την ΄΄αναπαράσταση της μάχης΄΄ το βράδυ της 9ης Μαΐου, αλλά και κατά την κατάθεση στεφάνου την 10η Μαΐου, την οποία πραγματοποίησε για το Παράρτημα Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ. ως εκπρόσωπός του, ο Συνταγματάρχης ε.α.  κ. Χαράλαμπος Φαρασόπουλος.

      

Διά του παρόντος αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος, τον Δήμο Δελφών και την Δημοτική Ενότητα Γραβιάς για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή των εκδηλώσεων της ΄΄Επετείου της Ιστορικής Μάχης στο Χάνι της Γραβιάς΄΄, και να τους ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική τιμή που μας έκαναν προσκαλώντας μας, δείχνοντας πως αγαπούν, σέβονται και τιμούν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της Ελλάδος μας.

Εκ του Παραρτήματος Ν. Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ