2015-05-13 16:30:58
Φωτογραφία για Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ FINAL 4 ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ!
Η ΕΡΤ ανακοίνωσε την τηλεοπτική κάλυψη του Final Four της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη Μαδρίτη θα χτυπάει από την Παρασκευή 15 μέχρι και την Κυριακή 17 Μαΐου η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στη Μαδρίτη θα χτυπάει από την Παρασκευή 15 μέχρι και την Κυριακή 17 Μαΐου η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, εκεί που η ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ και η Φενέρμπαχτσε θα παλέψουν για το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague.

Από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ και της ΝΕΡΙΤHD θα παρακολουθήσουμε τη προσπάθεια του Ολυμπιακού, ο οποίος επιστρέφει στην τελική φάση της διοργάνωσης και θέλει να κατακτήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Την Παρασκευή 15 Μαϊου στις 19.00 θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Γιάννη Μπουρούση, υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Νίκου Ζήση και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στον άλλο ημιτελικό της βραδιάς στις 22.00.


Τους αγώνες περιγράφει ο Βαγγέλης Ιωάννου. Στο σχολιασμό θα είναι ο Νίκος Λινάρδος, ο Κρις Χουγκάζ και ο Ηλίας Παπαθοεδώρου. Στο ρεπορτάζ ο Κώστας Σκουλάς.

Πριν από και μετά τους αγώνες θα μεταδοθούν εκπομπές με αφιερώματα και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Στην παρουσίαση των εκπομπών από το στούντιο, από τις 18.00 έως τη 01.00 θα είναι ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και η Κατερίνα Αναστασοπούλου. Μαζί τους θα αναλύσουν τα παιχνίδια ο Γιώργος Λημνιάτης και ο Βασίλης Σούλης.

Στην αρχισυνταξία και την επιμέλεια των εκπομπών και των μεταδόσεων θα είναι ο Παναγιώτης Φιλίππου, ο Παναγιώτης Μπότσας και ο Ιωσήφ Νικολάου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ