2015-05-14 15:47:29
Φωτογραφία για Εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή στο 251ΓΝΑ
Την Τρίτη 12 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), εκδήλωση για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Γεώργιος Τολούμης, ο Διοικητής του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου και η Διευθύντρια Νοσηλευτικού Τομέα του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΝ) Κωνσταντίνα Κυριάκου.

Το θέμα της εκδήλωσης "Νοσηλευτές: Δύναμη Αλλαγής - Αποτελεσματικοί στη φροντίδα - Αποδοτικοί ως προς το κόστος", ανέπτυξε η Επισμηναγός (ΥΝ) Αναστασία Αγγελοπούλου.

Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο οικονομολόγος κ. Πασχάλης Μπουχώρης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα "Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα Υγείας: Σε ποιους τομείς υπάρχουν - έχουν αναπτυχθεί; Πού αλλού μπορούν να εφαρμοστούν; Γιατί και πότε αποτελούν λύση;".

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν Ανώτατοι και Ανώτεροι εν ενεργεία και εν αποστρατεία Υγειονομικοί Αξιωματικοί των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΠΗΓΗ: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=10189
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ