2015-05-15 12:41:00
Φωτογραφία για Πάτρα: Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά σήμερα τον Μιχάλη Σουγλέρη - Εκπροσώπηση και από τον Δήμο στην κηδεία
O Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων Ανδρέας Αθανασόπουλος και τα μέλη της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου από τη «Λαϊκή Συσπείρωση», δηλώνουν για τον αδόκητο θάνατο του Μιχάλη Σουγλέρη:

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Μιχάλη Σουγλέρη, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και τόσο νέος, μόλις στα 42 του χρόνια κι ενώ είχε να προσφέρει ακόμα πολλά στο χώρο του αθλητισμού.

Ήταν ένας αγαπητός άνθρωπος, εξαιρετικός επαγγελματίας και οικογενειάρχης. Ένας αγωνιστής της ζωής.

Θα τον θυμόμαστε για την κοινωνική του προσφορά στο χώρο του τοπικού, ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αφού έφυγε όντας πρόεδρος στην αγαπημένη του ομάδα, αυτή του Ρωμανού, στην οποία είχε προσφέρει πολλά.

Στην οικογένειά του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

Την Δημοτική Αρχή στην κηδεία του Μιχάλη Σουγλέρη, θα εκπροσωπήσουν ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γεωργακόπουλος και ο Κώστας Καραγκούνης, μέλη και οι δύο της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου.

*Λόγω του θανάτου του Μιχάλη Σουγλέρη, αναβάλλονται όλα τα ματς του Β' Ομίλου της Γ' Κατηγορίας του σαββατοκύριακου και θα διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ