2015-05-15 14:45:01
Φωτογραφία για Ένας Έλληνας κάνει την διεθνή μόδα να παραμιλά-«Λιώνουν» οι πασαρέλες!
Την διεθνή μόδα να… παραμιλά έχει κάνει ο Έλληνας  Γιώργος Καράβας, personal trainer που είναι περιζήτητος από τους μεγάλους οίκους μόδας του εξωτερικού Ο λόγος είναι κάτι παραπάνω από προφανής, καθώς όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, ο 33χρονος καλλονός είναι… αψεγάδιαστος.

Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, όταν δεν περπατά στο catwalk ή δεν κάνει κάποια φωτογράφιση για διάσημο σχεδιαστή, γυμνάζει τις ασκούμενες που τρέχουν να τον δουν στα μαθήματα που παραδίδει σε δέκα γυμναστήρια της Αθήνας, αφού όπως λέει και ο ίδιος «η γυμναστική είναι η ζωή μου!»

Πως ξεκίνησε όμως η ενασχόληση του με το μόντελινγκ; Με το που τελείωσε το σχολείο άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο. Στη συνέχεια αποφοίτησε από μια Σχολή Δημοσιογραφίας όπου σπούδασε αθλητικός ρεπόρτερ, αλλά η αγάπη του για την πασαρέλα ήταν μεγαλύτερη και έτσι αφιερώθηκε σ΄εκείνη.

Έκτοτε οι μεγάλες συνεργασίες έπεσαν βροχή, με φωτογραφίσεις σε περιοδικά όπως το L' Uomo Vogue, GQ, Collezioni, Vogue Hellas, Status, Esquire, Nitro, Max, Playboy, Confidencial, L'OFFICIEL HOMME.


Παράλληλα έχει συνεργαστεί με τους οίκους Tom Ford, Giorgio Armani, Gianfranco Ferre, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, Etro, Guess,Cifonelli, Berlutti, Rocco Barocco, Les Hommes, Roberto Cavalli, Cerruti, Burberry, Neil Barrett, Yiorgos Eleftheriades, John Varvatos, ενώ αποτέλεσε και το βασικό πρόσωπο για την παγκόσμια προώθηση των Harrolds. Τέλος, έχει λάβει μέρος στις παγκόσμιες καμπάνιες των οίκων HERMES, S.Oliver, Brunello Cuccinelli.

Και μπορεί η επαγγελματική του καριέρα να φαντάζει εντυπωσιακή, αλλα εκείνος δεν έχει μάτια παρά μόνο για την γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά, καθώς από το 2012 είναι παντρεμένος με την Ραφαέλα και έχουν αποκτήσει τον Φίλιππο που είναι δυο ετών και την Καλλιόπη που είναι τριών μηνών:

«Βασική προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια μου. Η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά. Μελλοντικά σχέδια υπάρχουν πολλά… είμαι σε συζητήσεις για κάτι που θέλω να κάνω, το οποίο θα αφορά το κομμάτι της ευεξίας. Εάν το σχέδιο μου ευδοκιμήσει θα το ανακοινώσω σύντομα».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ