2015-05-15 23:50:32
Φωτογραφία για Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πατρών - Κορίνθου
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σαββατοκύριακο στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου Συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στο ύψος του κόμβου του Ρίου, από τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου έως το τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Η κίνηση των οχημάτων από Αθήνα προς Πάτρα και Πύργο, θα εκτρέπεται αρχικά μέσω του κλάδου εξόδου του κόμβου του Ρίου, προς την γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου και θα κατευθύνεται προς την αποβάθρα των φέρι - μποτ στο Ρίο. Στην συνέχεια, μέσω της οδού Σώμερσετ και του κλάδου εισόδου του κόμβου Ρίου, τα αυτοκίνητα θα εισέρχονται ξανά στη εθνική οδό, με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Αντίθετα, η κίνηση των οχημάτων από Πύργο και Πάτρα προς Αθήνα, θα εκτρέπεται αρχικά, μέσω του κλάδου εξόδου του κόμβου του Ρίου, προς την παλαιά εθνική οδό. Στην συνέχεια, τα αυτοκίνητα και θα εισέρχονται στην νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, μέσω του κλάδου εισόδου που βρίσκεται πριν από το σταθμό διοδίων του Ρίου.

Ακόμη, τα αυτοκίνητα που θα κινούνται από την γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου και την αποβάθρα των φέρι μποτ στο Ρίο με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα οδηγούνται αρχικά προς την Πάτρα, μέσω του κλάδου εισόδου του κόμβου του Ρίου. Στην συνέχεια η κίνηση των οχημάτων θα αναστρέφεται προς την εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, μέσω του κόμβου με την οδό Διοδώρου, που βρίσκεται στην είσοδο της Πάτρας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ