2015-05-17 12:11:06
Φωτογραφία για Πώς να πετύχεις το τέλειο χρώμα στα μαλλιά σου!
Όλοι ξέρουμε πως ένα τέλειο χρώμα στα μαλλιά μπορεί να σε κάνει να δείχνεις και να νιώθεις σαν μια καλύτερη βερσιόν του εαυτού σου. Δες, επομένως, τι πρέπει να προσέξεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου.

Κόκκινο Το κόκκινο χάνει γρήγορα τη λάμψη του και μάλιστα πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Έτσι ένας καλός κομμωτής θα σου βάλει 3 διαφορετικές αποχρώσεις κόκκινου (άλλο στις ρίζες, άλλο στη μέση και άλλο στις άκρες) για να δημιουργήσει ένα τέλειο, λαμπερό αποτέλεσμα.

Πλατινέ Αν θέλεις να γίνεις πλατινέ προετοιμάσου για περισσότερες από μια επισκέψεις στο κομμωτήριο μέσα σε μια εβδομάδα. Το ντεκαπάζ αδυνατίζει την τρίχα και έτσι καλό είναι πέρα από αυτό να κάνεις και κάποιες θεραπείες στα μαλλιά σου.

Καστανό Το καλύτερο καστανό είναι αυτό που ήδη έχεις (αν είσαι καστανή). Αν μάλιστα τα μαλλιά σου τείνουν να φριζάρουν συνεχώς, η καλύτερη λύση είναι να τα βάζεις δυο τόνους πιο σκούρα. Με αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσεις από το φριζάρισμα. Αν πάλι θέλεις να τα ανοίξεις λίγο μπορείς να κάνεις μερικά highlights γύρω από το πρόσωπό σου για έξτρα λάμψη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ