2015-05-18 00:32:11
Φωτογραφία για «Αιματοβαμμένη» η άσφαλτος της Κρήτης - Συγκλονισμένη είναι όλη η κοινωνία...
Συγκλονισμένη είναι όλη η κοινωνία της Κρήτης από τα τροχαία δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες στους δρόμους του νησιού Ήδη τα δύο τελευταία 24ωρα, η Κρήτη «μετρά» τέσσερις νεκρούς με τις αρχές του τόπου να εφιστούν την προσοχή στους οδηγούς.

Η αρχή

Η «αρχή» των μπαράζ των θανατηφόρων ατυχημάτων έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν 30χρονος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο της Ιεράπετρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με 4×4 αγροτικό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος ήταν μάγειρας στο επάγγελμα με καταγωγή από το Ναύπλιο ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα. Φέτος, ήρθε για πρώτη φορά στην Κρήτη όπου βρήκε δουλειά σε ξενοδοχείο του Λασιθίου.

3 νεκροί σε μία ημέρα


Η Κυριακή ήταν η πιο μαύρη ημέρα του έτους ως προς τα τροχαία ατυχήματα καθώς τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στους δρόμους του νησιού.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι όταν ένας 32χρονος οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στον επαρχιακό δρόμο Παλαιόχωρας – Καντάνου με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Ο 32χρονος πέθανε ακαριαία με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφέρει την σορό του άτυχου άντρα στο νεκροτομείο των Χανίων.

Λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή Τέρτσα της Βιάννου ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, μετά από μία «τρελή» πορεία έπεσε από γκρεμό 100 περίπου μέτρων.

Αμέσως σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε μία μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων που βρίσκονταν κάτω από τα συντρίμμια.

Δυστυχώς, οι δύο επιβαίνοντας – 73χρονος οδηγός και 68χρονος συνοδηγός – ανασύρθηκαν νεκροί.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ