2015-05-18 19:24:08
Φωτογραφία για Νέα εποχή για τον ΟΦΗ από την Γ' Εθνική
Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται πλέον στον ΟΦΗ μετά την πρώτη κοινή εμφάνιση των κρητών επιχειρηματιών Α.Καράτζη, Α.Σηφάκη, Μ.Μανωλιδάκη, Γ.Πολεμαρχάκη , Γ.Τσακαλάκη, Π. Σαπουνάκη και Μ.Παπακαλιάτη που αποφάσισαν να βουτήξουν στα...βαθειά και να παρουσιάσουν το σχέδιο τους για την αναγέννηση της κρητικής ομάδας . Τους επιχειρηματίες τους εκπροσώπησε ο κύριος Α.Σηφάκης.

Η συνισταμένη αυτών των προσπαθειών ήταν πως η επανεκκίνηση του ΟΦΗ δεν πρέπει και δεν ενδείκνυται να στηριχτεί σε παλιά υλικά και σε εκείνα τα ονόματα, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είχαν ταυτίσει την παρουσία τους στα δρώμενα του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια με την οικονομική χρεοκοπία και το ιστορικο βούλιαγμα της ομάδας.

Στον πρώτο αυτό πυρήνα επιχειρηματιών, θα προστεθούν κι άλλοι επιχειρηματίες, που στα πλαίσια ενός " συμφώνου αμοιβαίας εμπιστοσύνης" θα αγκαλιάσουν το εγχείρημα που στηριζόμενο σε ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ και ένα οριοθετημένο χρονοδιάγραμμα θα δημιουργούσε τους πυλώνες για άμεση επιστροφή της ομάδας στα σαλόνια του ελληνικου ποδοσφαίρου!


Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον παλαιό παράγοντα του ερασιτέχνη ΟΦΗ Μιχάλη Σερπετσιδάκη που εκπονησε ενα επιχειρησιακό σχέδιο, ανέλαβε να διερευνήσει και να συγκεντρώσει τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες γύρω από το ίδιο τραπέζι και με συνεχόμενες επαφές με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ να πορευθούν με ένα κοινό όραμα «Να γίνει ο ΟΦΗ μια οικονομικά ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα».

Σκοπός είναι η διάκριση και η υγιής ανάπτυξη της ομάδας ,στη λογική πως ο ΟΦΗ για να ξαναγεννηθεί θα πρέπει μια ομάδα επιχειρηματιών να δημιουργησεί από μηδενική βάση και να ξαναστήσει από την αρχή διοικητικά, οικονομικά, και αγωνιστικά την πιο λαοφιλη ομάδα της Κρήτης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ