2015-05-18 20:23:30
Φωτογραφία για Πάτρα: Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους από τον ΑΣΤΟ - Επικοινωνούμε
Η Ομάδα Ταινιών του ΑΣΤΟ –Επικοινωνούμε, σας καλεί για δέκατη χρονιά να συμμετάσχετε και να παρακολουθήσετε το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου στα πλαίσια του τριήμερου Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ του ΑΣΤΟ - Επικοινωνούμε που τα περιλαμβάνει όλα, την Παρασκευή το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, το Σάββατο συναυλίες, την Κυριακή λαϊκό γλέντι και βέβαια όλες τις ημέρες έκθεση καλλιτεχνικού εργαστηρίου και φωτογραφίας!

Ο χώρος του φεστιβάλ είναι ο χώρος και συγκεκριμένα η αυλή του ΑΣΤΟ στη Βαλτετσίου 3, στην Πάτρα, που θα μεταμορφωθεί σε ένα νοσταλγικό και συνάμα μαγευτικό θερινό σινεμά!!!

Οι ενδιαφερόμενοι και οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τα νέα του φεστιβάλ στο site του Α.Σ.Τ.Ο-Επικοινωνούμε, www.astopatras.gr και από την σελίδα του φεστιβάλ στο facebookhttp://tinyurl.com/ngx2tjj .

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας: τηλ. 6974437780 (Πίμα) & mail: [email protected]. Οι ταινίες στέλνονται ηλεκτρονικά έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2015.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να απολαύσουμε ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ με τη συντροφιά διάφορων και όμορφων ταινιών μικρού μήκους, αλλά για μεγάλα όνειρα!!!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ