2015-05-18 21:33:43
Φωτογραφία για Σβήνουν ξανά οι ελπίδες - Γιατί αποκλείεται να είναι ο μικρός Μπεν ο 26χρονος;
Περίπου 24 χρόνια μετά την εξαφάνιση του «μικρού Μπεν», έσβησαν και πάλι οι ελπίδες, καθώς αποκλείεται ο άνδρας που παρουσιάστηκε στις αρχές να είναι ο 26χρονος σήμερα Μπεν.

Αφορμή για τις νέες έρευνες στάθηκε το τηλεφώνημα ενός νεαρού που κάλεσε τις αστυνομικές αρχές του Γιορκσάιρ δηλώνοντας ότι έμοιαζε αρκετά με την ενήλικη εκδοχή του Μπεν Νίνταμ, όπως διαμορφώθηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Independent και πάλι οι ελπίδες εξανεμίζονται, καθώς αποκλείεται ο άνδρας αυτός να είναι ο 26χρονος σήμερα Μπεν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, προ ετών είχε γίνει εξέταση DNA στον νεαρό αυτό, κάτι που διαπίστωσε στη συνέχεια η βρετανική αστυνομία.

Μάλιστα, στη σελίδα του Facebook «Help Find Ben Needham» αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση: «Ο άνδρας που κάλεσε την τηλεοπτική εκπομπή («Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη) είναι παλιό στοιχείο».


Το κείμενο δε, αποκαλύπτει πως τουλάχιστον 30 άνθρωποι ήρθαν σε επαφή με την αστυνομία του Γιορκσάιρ μετά την έκκληση της μητέρας του Μπεν για νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.

Στο μεταξύ, οι βρετανικές αρχές συνεργάζονται με την ΕΛ.ΑΣ. αναζητώντας τον Μπεν από το Σέφιλντ.

Ανάμεσα στην εννιαμελή ομάδα αστυνομικών συμπεριλαμβάνονται και δύο που μιλούν ελληνικά και διεξάγουν έρευνα βάσει των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής.

Την συγκίνησή της για την τεράστια ανταπόκριση των πολιτών, εξέφρασε η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ, η οποία δήλωσε εντυπωσιασμένη και από τις προσπάθειες της αστυνομίας και της ειδικής ομάδας ερευνών «που μας έκανε υπερήφανη».

Την ίδια ώρα, επισήμανε πως «είναι φανταστικό να γνωρίζω ότι το ελληνικό κοινό λαμβάνει στα σοβαρά την εξαφάνιση του Μπεν και θέλει να μας βοηθήσει», πρόσθεσε.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας από την άλλη, μιλώντας στον Independent είπε:

«Πολλά κομμάτια έχουν συγκεντρωθεί από το κοινό, εκ των οποίων ονόματα δύο ατόμων με τα οποία έχουμε ήδη μιλήσει και έχουμε υποβάλει σε εξέταση DNA. Αποδείχθηκαε ότι κανείς από τους δύο δεν είναι ο Μπεν. Μία φωτογραφία ενός τρίτου ατόμου εστάλη στην εκπομπή. Δεν αποτελεί προς το παρόν κλειδί  στην έρευνα, ωστόσο, η αστυνομία θα επικοινωνήσει μαζί του ως μέρος της έρευνας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ