2015-05-19 00:16:30
Φωτογραφία για Ξεκίνησε η διαδικασία ανακοίνωσης των μεταθέσεων στο Στρατό Ξηράς
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να ολοκληρωθεί η φετινή διαδικασία των μεταθέσεων στο Στρατό Ξηράς, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων στελεχών τα οποία κάθε χρόνο στην αρχή του καλοκαιριού περιμένουν να μάθουν για την τοποθέτησή τους.

Με προσωπική εντολή του Α/ΓΕΣ Βασίλειου Τελλίδη οι Διευθύνσεις έχουν επιδοθεί σ΄έναν αγώνα δρόμου προκειμένου όλα να είναι έτοιμα... σύμφωνα με την προβλεπόμενη μοριοδότηση και μέσα στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν ανακοινωθεί όλες οι μεταθέσεις των στελεχών. 

Ήδη την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις των Συνταγματαρχών Όπλων ενώ αναμένονται από μέρα σε μέρα και οι υπόλοιπες. Εάν ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες και αυτό επιτευχθεί θα είναι από τις ελάχιστες χρονιές που όλες οι μεταθέσεις και κυρίως των Σωμάτων θα έχουν κοινοποιηθεί στα στελέχη αρχές του καλοκαιριού και όχι μέσα στον Ιούλιο ή και Αύγουστο όπως είχε συμβεί παλαιότερα.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες μας μεγάλη επιτυχία συνεχίζει να παρουσιάζει το μέτρο της προσωπικής ακρόασης των στελεχών από τον Αρχηγό ΓΕΣ κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Στελέχη από διάφορες περιοχές της Ελλάδος με οξέα κοινωνικά προβλήματα που επικοινώνησαν με το kranosgr δήλωσαν ικανοποιημένα από την πρωτοβουλία του Αρχηγού ο οποίος χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς βλέπει τους πάντες και προσπαθεί με τους συνεργάτες του να δώσει λύσεις στα προβλήματα που οι υφιστάμενοί του αντιμετωπίζουν.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ